`

Procedura de admitere

  • 00

    zi

  • 00

    ore

  • 00

    minute

  • 00

    secunde

ETAPA 1

Pentru a primi admiterea la studii în Ucraina trebuie să se aplice pentru Scrisoare de invitație. Poti aplica online sau descărcați și să completați formularul și să includă următoarele detalii:

• Numele complet
• cursul dorit
• dorită universitate-ajutor pe care o alegeți va vom cea mai potrivita universitate pentru tine.
• Naționalitate
• Data de nastere
• Pașaport nr
• Adresa Peramanetă
• Telefon de contact nr
• Adresa de email
• O copie de înaltă calitate scanată a pașaportului
• Documente educaționale disponibile ( Certificat de nivel O / Un nivel / SSCE / HSSCE / licență / masterat )

ETAPA 2

După trecerea în revistă aplicația, un student va fi obligat să să plătească pentru poștale a invitației. Toate celelalte plăți pot fi plătite la sosire.

scrisori de invitație vor fi trimise strict la plata.
NOTĂ: invitații gratuite imposibile în Ukriane.

ETAPA 3

La primirea scrisoare de invitație, studentul va contacta ambasada Ucrainei în lucrarea sa / țara ei, în scopul de a
aplică în vederea viză de studii.
Notă: Cele mai multe ambasade ucrainene acceptă de obicei cererile de viză de student și vize de student pe parcursul eliberării
anul. În unele țări, ambasada începe să accepte cererile de viză și vize emite între 15 iulie
și 15 noiembrie. Extensiile în aceste cazuri să fie făcute pentru curs de pregătire până în noiembrie sau
decembrie.

Următoarele documente trebuie depuse la ambasada Ucrainei, ca parte a procesului de solicitare a vizei:

• Un formular de cerere de viză completat
• pașaport internațional valabil timp de un an sau mai mult
• scrisoarea de invitație originală de la colegiu
• Certificat de naștere - Tradus în limba ucraineană.
• Notă: Traducerea se face la ambasada Ucrainei la un cost mic (de obicei, între $60-$85).
• Original Certificate școlare - Tradus în limba ucraineană.
• Certificat medical eliberat în termen de o lună de la cererea de viză și este tradus în limba ucraineană. Acest lucru trebuie să
să fie un document aprobat de Ministerul Sănătății din țara dumneavoastră.
• HIV-SIDA certificat negativ- Emisă în termen de o lună de la cererea de viză și tradus în limba ucraineană.
Acest lucru trebuie să fie, de asemenea, un document aprobat de Ministerul Sănătății din țara dumneavoastră.
• Un an de asigurare-sănătate pentru unele țări de asigurare este necesară numai pentru perioada de deplasare.

• O declarație bancară din partea sponsorului pentru a dovedi capacitatea lor financiară de a suporta cheltuielile studentului în Ucraina.
În cazul în care sponsorul nu este student sau părintele lor, o scrisoare de sponsorizare va fi necesar.
• 12 poze tip pașaport (3 * 4 cm)
• Un bilet deschis de avion de întoarcere valabil timp de un an
După obținerea vizei de e-mail-ne copia scanată a documentelor din lista de mai sus.
NB: Asigurați-vă că aveți toate documentele necesare înainte de a părăsi țara. Intrarea în Ucraina va fi refuzată în cazul în
vă lipsește un document important.
Vă vom ajuta cu pick-up la aeroport și transferuri de la aeroporturile internaționale din Ucraina. Trebuie să ne informați înainte sau după rezervare a biletului, astfel încât putem aranja pentru preluare,prin urmare, e-mail Vă rugăm să biletul copiați o săptămână înainte de sosire

Admitere 2017-2018 este deschis în Ucraina

Toți studenții străini sunt binevenite pentru a studia în Ucraina. Puteți aplica cu Centrul de admitere ucrainean.

birou de admitere în Ucraina

E-mail: ua@admission.center Adresa: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ucraina. APLICA ACUM
Aplica online Centrul Global de admitere Contacte și suport