`
آن لائن لاڳو
آن لائن لاڳو

داخلا طريقيڪار

  • 00

    ڏينهن

  • 00

    ڪلاڪ

  • 00

    منٽ

  • 00

    سيڪنڊ

قدم 1

امان ۾ حاصل ڪرڻ لاء جي اکرين ۾ تعليم حاصل ڪرڻ لاء داخلا توهان هڪ لاء لاڳو هجڻ ضروري آهي دعوت خط. توهان ڪري سگهو ٿا آن لائن لاڳو يا ڊائون لوڊ ۽ فارم ڀريو ۽ هيٺين تفصيل شامل:

• پورو نالو
• خواھش رخ
• خواھش يونيورسٽي-We'll مدد اوھان کي اوھان جي لاء سڀ کان وڌيڪ مناسب يونيورسٽي چونڊي.
• قوميت
• ڄم جي تاريخ
• پاسپورٽ نمبر
• مستقل پتو
• ٽيليفون رابطي في
• اي ميل پتو
• پنهنجي پاسپورٽ جي هڪ اعلي معيار اسڪين ٿيل ڪاپي
• تعليمي دستاويز موجود ( اي جي سطح جي سند / هڪ سطح / SSCE / HSSCE / بي اي / ماسٽر جي )

قدم 2

توهان جي درخواست جي نظرثاني کان پوء, هڪ شاگرد جي دعوت جي postage لاء ادا ڪرڻ جي ضرورت پوندي. ٻين سڀني جي ادائيگين جي اچڻ تي ادا ڪري سگهجي ٿو.

دعوت اکر جي ادائيگي تي سختي سان موڪليو ويندو.
نوٽ: Free invitations impossible in Ukriane.

قدم 3

هڪ حاصل ڪرڻ تي دعوت خط, جي شاگرد پنهنجي ۾ اکرين سفارتخاني سان رابطو ڪندو / کي حڪم ۾ کيس ملڪ
جي لاء لاڳو شاگرد ويزا.
نوٽ: گهڻو ڪري يوڪريني ايمبيسي اڪثر شاگرد ويزا اپليڪشن قبول ۽ اهڙي شاگرد ويزا بنائي
سال. ڪجهه ملڪن ۾ سفارتخاني 15th جولاء جي وچ ۾ ويزا ايپليڪيشنون ۽ مسئلن کي ويزا قبول ٿئي ٿو
۽ 15th نومبر. هنن حالتن ۾ واڌ جي لاء ڪيون وڃن ٿيون تياري رخ نومبر ايتري قدر يا
ڊسمبر.

جڏهن ته هيٺ ڏنل دستاويز جي ويزا درخواست عمل جو حصو آهي جيئن يوڪريني سفارتخاني آڏو پيش ڪيو وڃي:

• هڪ ڀريو ويزا درخواست فارم
• هڪ سال يا ان کان وڌيڪ جي لاء بين الاقوامي پاسپورٽ صحيح
جي ڪاليج مان • نج دعوت خط
• پيدائش جي سند - يوڪريني ۾ ترجمو.
• نوٽ: هن ترجمي ۾ هڪ ننڍو خرچ تي يوڪريني سفارتخاني ۾ ڪيو آهي (عام طور جي وچ ۾ $60-$85).
• نج اسڪول سرٽيفڪيٽ - يوڪريني ۾ ترجمو.
• ويزا درخواست جي هڪ مهيني اندر ميڊيڪل سرٽيفڪيٽ-جاري ۽ يوڪريني ۾ ترجمو ڪيو آهي.. اهو ضروري آهي
توهان جي ملڪ ۾ صحت واري وزارت جي هڪ منظوري ڏني سند ٿي.
• ايچ-AIDS منفي سند- ويزا درخواست جي هڪ مهيني اندر جاري ۽ يوڪريني ۾ ترجمو.
هن به پنهنجي ملڪ ۾ صحت واري وزارت جي هڪ منظوري ڏني سند هجڻ ضروري آهي.
• هڪ سال صحت جي ضمانت-لاء ڪجهه ملڪن جي انشورنس جي ضرورت رڳو سفر جي دور جي لاء آهي.

جي sponsor کان • هڪ ڪناري تي بيان سندن مالي اکرين ۾ شاگرد جي خرچ برداشت ڪرڻ جي صلاحيت ثابت ڪرڻ.
جي sponsor جي شاگرد يا سندن والدين نه آهي ته, هڪ sponsorship خط گهري ٿيڻ وارو آهي.
• 12 پاسپورٽ سائيز تصويرن (3 * 4 سي)
پڌرو موٽڻ هوائي ٽڪيٽ صحيح • هڪ سال لاء
جي ويزا اسان مٿي جي فهرست ۾ دستاويز جي اسڪين ٿيل ڪاپي اي-ميل ملڻ کان پوء.
NB: يقيني بڻائي اوھان کي اوھان جي ملڪ ڇڏڻ کان اڳ سڀني جي دعا گهري دستاويز آهن. اکرين ۾ داخل ٿيڻ ۽ جيڪڏھن ڪوڙو ڀانيو ويندو
توهان کي هڪ اهم سند مليل آهيو.
We’ll assist you with the airport pickup and transfers from the international airports in Ukraine. توهان اسان کان اڳ ۾ يا ان جي ٽڪيٽ booking کان پوء سڌ هجڻ ضروري آهي ته اسان جي pickup لاء بندوبست ڪري سگهو ٿا,انهيء ڪري نٿو هڪ هفتي پنهنجي ٽڪيٽ ڪاپي اي ميل توهان جي اچڻ کان اڳ

داخلا 2017-2018 اکرين ۾ کليل آهي

سڀ غير ملڪي شاگردن جي اکرين ۾ تعليم حاصل ڪرڻ لاء ڀلي ڪري آيا آهن. توهان يوڪريني داخلا سينٽر سان لاڳو ڪري سگهو ٿا.

اکرين ۾ داخلا آفيس

اي ميل: ua@admission.center ائڊريس: Nauki آيون 40, 64, Kharkiv, يوڪرائين. هاڻي لاڳو
آن لائن لاڳو گلوبل داخلا جو مرڪز رابطن ۽ حمايت