`

Admission procedure

  • 00

    days

  • 00

    hodiny

  • 00

    zápis

  • 00

    sekundy

STEP 1

V snahe získať prijatí na štúdium na Ukrajine musíte požiadať o Pozvánka. Môžeš použiť on-line alebo stiahnuť a vyplniť formulár a musí obsahovať nasledovné údaje:

• Celé meno
• Požadovaná kurz
• Požadovaná univerzitnú Budeme vám pomôže vybrať najvhodnejší univerzitu pre vás.
• Štátne
• Dátum narodenia
• Cestovný pas č
• Trvalá adresa
• Telefónny kontakt no
• Emailová adresa
• Vysoko kvalitná naskenované kópia pasu
• Vzdelávacie dostupné dokumenty ( Certifikát O úrovni / úrovni / SSCE / HSSCE / bakalárske / magisterské )

STEP 2

Po posúdení Vašej žiadosti, študent bude musieť zaplatiť za poštovné pozvanie. Všetky ostatné platby môže byť vyplatená pri príchode.

Pozvánka listy bude zaslaný prísne po zaplatení.
POZNÁMKA: Free invitations impossible in Ukriane.

STEP 3

po obdržaní pozvánka, študent obrátiť na veľvyslanectvo Ukrajiny vo svojom / jej krajiny za účelom
platí pre študentské vízum.
Poznámka: Väčšina ukrajinských veľvyslanectva zvyčajne prijíma žiadosti o študentské vízum a otázka študentské vízum po celú dobu
rok. V niektorých krajinách veľvyslanectvo začne prijímať žiadosti o víza a vydáva víza medzi 15. júlom
a 15. novembra. Rozšírenie v týchto prípadoch sú pre prípravný kurz až do novembra alebo
December.

Tieto dokumenty by mali byť predložené do ukrajinského veľvyslanectva ako súčasť procesu žiadosti o udelenie víza:

• Formulár žiadosti o vízum vyplnený
• Medzinárodný cestovný pas platný po dobu jedného roka alebo dlhšie
• Pôvodné pozývací list z koľaje
• Rodné - Preložené do ukrajinčiny.
• Poznámka: Preklad sa vykonáva na ukrajinskej ambasáde v malé náklady (obvykle medzi $60-$85).
• Pôvodné vysvedčenie - Preložené do ukrajinčiny.
• lekárske osvedčenia vydané do jedného mesiaca od žiadosti o víza a je preložený do ukrajinčiny. tento mušt
byť schválený dokument ministerstva zdravotníctva vo vašej krajine.
• HIV-AIDS negatívne osvedčenia- Vydané do jedného mesiaca od žiadosti o víza a preložené do ukrajinčiny.
To musí byť tiež schválený dokument podľa ministerstva zdravotníctva vo vašej krajine.
• Jeden rok zdravotného poistenia-V niektorých krajinách je poistenie nutná je iba po dobu, ktorá cestuje.

• Výpis z bankového účtu od sponzora preukázať svoju finančnú schopnosť znášať náklady študentove na Ukrajine.
V prípade, že zadávateľ nie je študent alebo ich rodičia, sponzorská list sa bude požadovaná.
• 12 veľkosť pasu obrázky (3 * 4 cm)
• Otvorený spiatočná letenka platné po dobu jedného roka
Po získaní vízovú e-mailom nám naskenovanú kópiu dokumentov vo vyššie uvedenom zozname.
NB: Uistite sa, že máte všetky potrebné dokumenty pred odchodom svojej krajiny. Vstup do Ukrajiny bude odmietnutý, ak
vám chýba dôležitý dokument.
We’ll assist you with the airport pickup and transfers from the international airports in Ukraine. Musíte nás informovať pred alebo po rezervácii cestovného lístka, takže sme schopní zabezpečiť pre vyzdvihnutie,teda láskavo email kopírovať vaša vstupenka týždeň pred príchodom

Vstupné 2017-2018 je otvorený na Ukrajine

Všetci zahraniční študenti sú vítaní študovať na Ukrajine. Môžete použiť s ukrajinským prijímacieho strediska.

Prijímacia kancelária na Ukrajine

e-mail: ukraine@admission.center Vıber / Whatsapp / Telegram: +38 (063) 654-09-52 adresa: nauki Avenue 40, 64, Charkov, Ukraine. NAINŠTALOVAŤ TERAZ
použiť on-line Globálne prijímacieho strediska Kontakty & Support