`

ABOUT US

për

Admission.Center

Admission.Center is international worldwide organization that helps foreing students with admission and studying abroad.

Admission.Center makes international students life very comfort and pleasure.

We'll help you to choose university. We guarantee your admission. We guarantee student visa for you.

Welcome to official

Qendra Pranimi ukrainisht

Qendra Pranimi ukrainisht is officialy registred and approved by Ministry of Education, Science Youth and sports of Ukraine.

Qendra Pranimi ukrainisht helps student application procedures, visas, strehim, adaptation and information for learning 100% in English language courses, Russia or Ukrainian as a foreign language.

Qendra Pranimi ukrainisht can help you to choose the best university and course specially for you. We will consult you about educational program, admission process, tuition fees, life in the city of university and a lot of other useful things.

Qendra Pranimi ukrainisht assists students with invitation letter and getting visa. All students, that make admission via Ukrainian Admission Center will always get visa.

Qendra Pranimi ukrainisht helps undergraduate and postgraduate students.

Application via Qendra Pranimi ukrainisht has benefits:

 • Payment on arrival
 • The lowest tuition fees in Europe
 • Very cheap accommodation
 • Cheap living expenses and a lot of useful tips about it
 • Cheap and guarantee VISA
 • Education in european universities
 • A lot of others

Qendra Pranimi ukrainisht will guide you through all steps you need to take in order to study and get education in Ukraine with comfort.

studentët thotë

Dëshmi

Studentët e huaj duan të jenë një pjesë e komunitetit ukrainisht arsimor. Pranimi nëpërmjet Qendrës së Pranimit të Ukrainës garanton një numër të madh të shpërblimeve për studentët e huaj.

 • Rajsekr të gjitha sekretet

  Indi

  Unë isha duke kërkuar për një mundësi për të marrë arsim në Evropë. Por një zgjidhje të madhe të agjentëve më bën të çmendur. Faleminderit që ekziston Qendra Pranimi. Ajo është e abilyty e përkryer për studentët që do të studiojnë jashtë vendit. Me atë çdo gjë është e lehtë dhe e thjeshtë, dhe nuk duhet të shqetësohen për besueshmërinë e agjentit.

 • Aderinoye Raheemat

  Nigeri

  Qendra Pranimi ukrainisht, Unë dua të them në sajë të mëdha për të gjithë ekipin tuaj. Ju bëni pranimi im të lehtë dhe rehati. Kam pasur disa frikën kur kam ardhur në Ukrainë. Por Center Pranimi Ukrainian ndihmon mua me çdo gjë. Unë nuk kam ndonjë problem këtu në të gjitha. në sajë të mëdha për të gjithë stafin e Qendrës Pranimi Ukrainës.

 • Thanks erë Mungoshi

  Zimbabve

  Unë jam në Ukrainë. Unë jam marrë arsim mjekësor. Procesi im pranimit për shumë e lehtë. I kam vizë pa ndonjë problem. Unë jam i lumtur. Faleminderit Qendra Pranimi ukrainas. PS: shpërblimet tuaja mbi mbërritjes ishte e mahnitshme. Ata më ndihmon aq shumë në që jetojnë në Ukrainë. Tuaj janë më të mirë dhe ju me të vërtetë kujdeset për studentët.

fakte në lidhje me Qendrën Pranimi

Qendra Pranimi është organizatë që ndihmon nxënësit të marrë arsim jashtë vendit

 • 2,987

  studentët
 • 56

  vendet
 • 952

  universitetet
 • 100%

  Garancia Pranimi
 • 100%

  Garancia Visa
 • 100%

  Garancia e karrierës

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje