`

pranim 2017-2018

Rreth Qendra Pranimi Ukrainës. Studimi në Ukrainë
 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

Të nderuar studentë,

Qendra Pranimi ukrainisht jemi të kënaqur për të njoftuar se ne jemi lëshimin “Letra ftesë për Studim” për 2017-2018 vit akademik tashmë.

Studentët të cilët janë të interesuar për të Studimi në Ukrainë universitete duhet të dërgojnë dokumentet e tyre’ Scans për ne tani.

Ti mundesh aplikoni online TANI.

Mirësi përpara na me cilësi të lartë kopje të qarta skanuara të dokumenteve të mëposhtme, në përgjigje të kësaj email. Formulari i Aplikimit i mbushur (me adresë të vlefshme e përhershme / tanishme postare dhe numrat e telefonit) Pasaporta International, faqe me foto dhe të dhëna mbi të (dokumenti i udhëtimit) Dokumentet arsimore në dispozicion ( Certifikata e O nivel / A / nivel SSCE / HSSCE / Bachelor / Master ).

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje