`

procedura e pranimit

 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

HAPI 1

Në mënyrë që të pranimi për të studiuar në Ukrainë ju duhet të aplikoni për një Ftese. Ti mundesh aplikoni online ose shkarkoni dhe të plotësoni formularin dhe përfshijnë detajet e mëposhtme:

• Emri i plotë
• Kursi i dëshiruar
• dëshiruar ndihmë universitet, ne do të ju zgjidhni universitetin më të përshtatshme për ju.
• Kombësia
• Data e lindjes
• Pasaportë No
• Adresa e perhershme
• kontakti telefonik ka
• Adresa Email
• Një cilësi skanuar kopje të lartë të pasaportës tuaj
• Dokumentet arsimore në dispozicion ( Certifikata e O nivel / A / nivel SSCE / HSSCE / Bachelor / Master )

HAPI 2

Pas shqyrtimit të aplikimit tuaj, një student do të kërkohet që të paguajnë për postare e ftesës. Të gjitha pagesat e tjera mund të paguhet në mbërritjes.

letra ftesë do të dërgohet në mënyrë rigoroze kundrejt pagesës.
SHËNIM: ftesa Pa pamundur në Ukriane.

HAPI 3

Pas marrjes së një ftese, studenti do të kontaktojë ambasadën e Ukrainës në e tij / vendi i saj në mënyrë që të
të aplikojnë për vizë studentore.
shënim: Shumica ambasadat e Ukrainës zakonisht pranojnë aplikime për viza studentore dhe vizat studentore çështje e të gjithë
viti. Në disa vende ambasada fillon pranimin e kërkesave për vizë dhe çështje të vizave në mes të 15 korrik
dhe 15 November. Extensions në këto raste janë bërë për Kursi përgatitor deri në nëntor ose
dhjetor.

Dokumentet e mëposhtme duhet të dorëzohen në ambasadën e Ukrainës si pjesë e procesit të aplikimit për vizë:

• Një formular aplikimi për vizë mbushur
• Pasaporta International vlefshme për një vit ose më shumë
• letër origjinale ftesë nga kolegji
• Certifikata e lindjes - Përkthyer në gjuhën ukrainase.
• Shënim: Përkthimi është bërë në ambasadën e Ukrainës me një kosto të vogël (zakonisht në mes $60-$85).
• Certifikata origjinale e shkollës - Përkthyer në gjuhën ukrainase.
• Medical Certificate-Hedhur në qarkullim brenda një muaji e aplikimit për vizë dhe është përkthyer në ukrainisht. Kjo duhet
të jetë një dokument të miratuar nga ministria e shëndetësisë në vendin tuaj.
• HIV-AIDS çertifikatë negative- Hedhur në qarkullim brenda një muaji e aplikimit për vizë dhe të përkthyer në gjuhën ukrainase.
Kjo duhet të jetë një dokument i miratuar nga ministria e shëndetësisë në vendin tuaj.
• sigurimit-Për shëndetësore Një vit disa vende sigurimi e kërkuar është vetëm për periudhën që udhëtojnë.

• Një deklaratë bankare nga sponsori për të provuar aftësinë e tyre financiare për të mbajtur peshën e shpenzimeve të studentit në Ukrainë.
Nëse sponsori nuk është nxënësi ose prindi i tyre, një letër sponsorizim do të jetë e nevojshme.
• 12 fotografi pasaporte (3 * 4 cm)
• Një kthim i hapur biletë e ajrit vlefshme për një vit
Pas gjetjes së vizave na e-mail kopje të skanuar të dokumenteve në listën e mësipërme.
NB: Siguruar që ju keni të gjitha dokumentet e kërkuara para se të nisej nga vendi juaj. Hyrja në Ukrainë do të refuzohet nëse
ju jeni të humbur një dokument i rëndësishëm.
Ne do të ju ndihmojë me përmirësim të aeroportit dhe transfertat nga aeroportet ndërkombëtare në Ukrainë. Ju duhet të na informoni para ose pas prenotim bileta në mënyrë që ne mund të organizojmë për përmirësim,kështu Mirësi email bileta juaj kopjoni një javë para mbërritjes tuaj

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje