`

procesi i pranimit

Rreth Qendra Pranimi Ukrainës. Studimi në Ukrainë
 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

HAPI 1: SI TË MERRNI ftesa

Për të marrë një letër ftesë nga çdo Universiteti i Ukrainës ne kërkojmë këto dokumente:

 • Kopje e pasaportës Ndërkombëtar
 • Kopja e certifikatës High School
 • Kopje e Diplomë Bachelor (nëse studenti është duke aplikuar për diplomë Master)
 • akuzat ftesë 350 US $
 • Akuzat Courier 100 US $

Ju mund të na dërgoni dokumentet me email ose nëpërmjet Aplikoni formularin online.
Ju mund të transferojë pagesën për ne nga Bank Transfer, Western Union ose me MoneyGram.
Pas marrjes së dokumenteve dhe pagesën. Ne do të ju dërgojnë letër ftesë, letër pranimi dhe letër mbështetja e vizave me postë.

HAPI 2: VISA

Pas gjetjes letër ftesë nga Qendra Pranimi ukrainisht studentët duhet të kontaktoni Ambasada afërt Ukrainian ose konsullata.
Studentët mund të kontaktoni zyrën tonë lokale përfaqësuese edhe për informacione të vizave dhe ata do të ndihmojë studentët për vizën e tyre. Studenti duhet të zbatohet për Ambasadën e Ukrainës me dokumentet e mëposhtme:

 • letër origjinale Ftesë
 • Pasaporta origjinale Ndërkombëtare (vlefshme për një vit)
 • Certifikata Higher Secondary School (përkthyer në gjuhën ukrainase)
 • Certifikate lindje (përkthyer në gjuhën ukrainase)
 • Certifikata mjekësore duke treguar mungesa e AIDS / HIV (përkthyer në gjuhën ukrainase) • Certifikata mjekësore duke treguar palestër fizike dhe mendore (përkthyer në gjuhën ukrainase)
 • 8 pasaporte Fotografitë

HAPI 3:MBËRRITJA

Pas gjetjes së vizës nga Ambasada ose Konsullata e Ukrainës, Studentët duhet të na informojë në lidhje me detajet e tij / saj të fluturimit me datën dhe kohën e mbërritjes. Një nga përfaqësuesit tanë do të merrni nxënësin në aeroport. Në rast se studenti nuk do të na informojë në lidhje me ardhjen e tij / saj, ai / ajo do të deportohen përsëri në atdhe.

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje