`

Kërkesat e pranimit

Rreth Qendra Pranimi Ukrainës. Studimi në Ukrainë
 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

Vlefshmëria e pasaportës nuk duhet të jetë më pak se për 1 vit Arsimore Dokumente (O Niveli i / SSCE / HSSC, Bachelor ose Master Degree nëse është e mundur). Formulari i Aplikimit i mbushur me shkronja kapitale (Kliko këtu për të shkarkuar Formularin e Aplikimit ), por shumë më e lehtë për të aplikoni online (Formulari i aplikimit nuk kërkohet në këtë rast)

E-post me skanime të dokumenteve të përmendura më lart duhet të përmbajë informacionin e mëposhtëm respektivisht

 • emër, Emri dhe Mbiemri mesme Kombësia
 • data & Vendi i lindjes
 • seks
 • numrin e pasaportës
 • vlefshmëria e pasaportës (data e lëshimit & skadim)
 • Adresa e perhershme
 • Adresa e përkohshme / adresa e tanishme (nëse është e ndryshme nga adresa e përhershme)

Pranimi Orari

Universitetet ukrainas fillojnë të lëshojnë "Ftesë letër" nga mars / prill çdo vit.

Ne pranojmë Aplikacione për Studim në universitetet e Ukrainës gjatë gjithë vitit. Ne të sigurojë "Ftesë Letrat" ​​për studentët që aplikojnë nëpërmjet nesh herët dhe të nxjerr "Letrat Ftesë" e tyre nga të zgjedhur Universiteteve / rekomanduara respektivisht. Universitetet vazhdojnë dhënien e "Letrat Ftesë" letra nga mars / prill deri në nëntor (shtrihet kryesisht në dhjetor). Pas mars / prill, ajo merr rreth 3 ditë pune për të nxjerrë një "ftesë për të studiuar" letër nga një i zgjedhur / rekomanduar University.

* shërbim të shpejtë ndërlidhës "TNT", "DHL", "FedEx" ose EMS japë "Ftesën për të studiuar" letër brenda 4 te 5 dite pune. Kostoja e shërbimit ndërlidhës është 100 $ US.

Klasat fillojnë nga 1 shtatori. Studentët e huaj kanë të drejtë të bashkohen e tyre anglisht Programe mesme deri më 15 nëntor. Studentët që vijnë pas 15 nëntorit mund të bashkohet me programin e Përgatitor vetëm. Kliko këtu për më shumë hollësi Programin Përgatitor rreth.

* Të gjitha detyrimet janë paguar në mbërritjes në Ukrainë, përveç kostos së "Ftesë Letrës" 300 $ amerikan & kostoja e ndërlidhës "TNT", "DHL", FedEx ose EMS 100 $ US i.e. total prej 400 $ të SHBA . Kjo shumë është paguar për ne me Western Union ose Money Gram ose me transferte bankare. Për Master / nivel PhD “Ftese” kushton 400 $ US dhe akuzat ndërlidhës brining totalin në 500 $ US për t'u paguar upfront.

Nxënësit duhet të japin adresat e tyre të vlefshme postare & numrat e kontaktit në Formulari i aplikimit.

Me Marrja letër Ftesë

Studenti duhet të kontaktojë Ukraine ambasada në e tij / vendi i saj në mënyrë që të aplikoni për vizë studentore. Ukraina Ambasada fillon pranimin Aplikacione Student Visa dhe çështjen Student Visa nga maj / qershor dhe për të mbajtur lëshimin e deri më 15 nëntor. Në disa vende Ukraine Ambasada fillon punën me Aplikime Student Visa dhe çështje Student Visa nga 15 gusht deri në 15 nëntor (Zakonisht ajo është e shtrirë në dhjetor / janar). Dokumentet në vijim duhet të dorëzohen në Ukrainë ambasadës për të marrë një vizë studentore,

Dokumentet e nevojshme për Arrival:

Aeroportet e rekomanduara ndërkombëtare në Ukrainë : Kyiv (aeroporti Boryspol), Dnepropetrovsk, Odessa dhe Kharkiv.

Studenti duhet të jetë i sigurt për të sjellë të gjitha pagesat dhe dokumentet e përmendura më poshtë ndryshe Ukrainë Autoritetit Emigracionit mund ta refuzojë atë / Hyrja e saj dhe deportimin kthehet në vendin e tij / saj studenti duhet të sjellë tarifën e shkollimit të plotë, Taksa strehim dhe tarifat e tjera (Cash ose Travel Çeqet) përmendur në Kurset & Shpenzimet për të zgjedhur programit / universitet. Studenti është në pyetje nga autoritetet e aeroportit Imigracionit në lidhje me tarifën e shkollimit dhe akuza të tjera. Studenti duhet të sjellë disa para ekstra për të mbajtur lart personal. Ju lutem vizitoni Living Kosto për më shumë informacion.

 • Internationall Passport / Udhëtim dokument me Ukrainën Visa mbi të (vlefshme -jo më pak se një vit)
 • Original Ftesë Letra e Universitetit
 • Certifikate lindje , Përkthyer në gjuhën ukrainase dhe legalizuar nga noteri publik ose Ambasada Ukrainë. (Studenti i nënshtrohet të sjellë dokumentet e përkthyera në Ukrainë, nëse Ambasada Ukraina përkthimet kërkohet në momentin e lëshimit të vizave)
 • Certifikata origjinale e shkollës ( O Niveli i / SSCE / HSSC, Bachelor ose Master Degree nëse është e mundur ) përkthyer në gjuhën ukrainase dhe legalizuar nga noteri publik ose Ambasada e Ukrainës (Studenti i nënshtrohet të sjellë dokumentet e përkthyera në Ukrainë, nëse Ambasada Ukraina përkthimet kërkohet në momentin e lëshimit të vizave)
 • Shëndeti i përgjithshëm- Certifikata mjekësore e lëshuar të paktën dy muaj para hyrjes në në Ukrainë përkthyer në gjuhën ukrainase dhe legalizuar nga noteri publik ose Ambasada e Ukrainës. (Studenti i nënshtrohet të sjellë dokumentet e përkthyera në Ukrainë, nëse Ambasada Ukraina përkthimet kërkohet në momentin e lëshimit të vizave)
 • HIV- AIDS Certificate Negative lëshuar të paktën dy muaj para hyrjes përkthyer në gjuhën ukrainase dhe legalizuar nga Ambasada e Noterisë Publik ose të Ukrainës. (Studenti i nënshtrohet të sjellë dokumentet e përkthyera në Ukrainë, nëse Ambasada Ukraina përkthimet kërkohet në momentin e lëshimit të vizave)
 • Sigurimi shëndetësor mbulon një vit / për disa vende vetëm për periudhën Udhëtim
 • Sponsorship Letër nga Prindërve / personit i cili do të përballojë shpenzimet për nxënës gjatë qëndrimit / studiuar në Ukrainë . (Kjo nuk është një kusht për të gjitha nacionaliteteve)
 • Deklarata Bank për të provuar aftësinë financiare. (Kjo nuk është një kusht për të gjitha nacionaliteteve)
 • 12 fotografi pasaporte (3 * 4 cm )
 • Air Ticket vlefshme për një vit, duhet të jetë në një tjetër
 • Karta Migrimi duhet të plotësohet nga studenti pas mbërritjes në Ukrainë dhe të mbahen ruajtur gjatë qëndrimit në Ukrainë.
 • Studenti duhet të prodhojë atë që autoritetet e imigracionit, kur kthehen në shtëpi apo të udhëtojnë jashtë vendit.

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje