`

aplikoni online

Rreth Qendra Pranimi Ukrainës. Studimi në Ukrainë
 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

You don’t need to pass TOEFL, SAT, anë, IELTS, NABTEB, etj në qoftë se ju aplikoni në universitet me anë zyrtare Qendrën tonë ukrainas Pranimi.
Nëse keni ndonjë problem me formularin e aplikimit ju gjithmonë mund të na kontaktoni përmes emailit: ukraine@admission.center

Ju lutemi plotësoni formularin në vetem anglisht.

 

 

Informacione aplikanti

Ky informacion kërkohet nga universiteteve për pranimit e vizave mbështetje

informacion kurs

Na tregoni në lidhje me dëshirën tuaj

Kursi përgatitor vetëm për ata studentë, që duan të studiojnë në të mesme ruse. Nuk ka përgatitore të nevojshme për arsimin në anglisht.

Nëse ju nuk e dini lënë vetëm këtë fushë bosh. Ne do të ju rekomandojmë opsionin më të mirë.

dokumentet

Ju lutemi dërgoni dokumentet e kërkuara për reagim më të shpejtë dhe më të lehtë procesin e pranimit

Shfleto ...

Madhësia maksimale 10MB

Shfleto ...

Madhësia maksimale 10MB

Shfleto ...

Kanë dokumente shtesë? Dërgo ata shumë

Shfleto ...

Kanë dokumente shtesë? Dërgo ata shumë

Informacion shtese
Te lutem prit...

Nëse keni ndonjë problem me formularin e aplikimit ju gjithmonë mund të na kontaktoni përmes emailit: ukraine@admission.center
Mos harroni të na ndiqni në Facebook, Twitter dhe Google + për të marrë bonuse të mahnitshme të lirë.

pranim 2017-2018 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ua@admission.center Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje