`

biznes & Kurset e menaxhimit

Economics courses in Ukrainian universities
 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

International Finance

kohëzgjatje: 4 vjet

Medium i mësimit : anglisht

pagesa për shkollim prishen për 1 st vit.

Tarifë shkollore 1750$ne
* Shpenzimet letër Ftesë 250$ne
* Akuzat Courier shërbimit 50$ne
Mbështetje Visa / Konfirmimi
(dërguar në Ukrainë Ambasadat në vendndodhjen e studentit nëpërmjet Ministrisë së Punëve të Jashtme. Ne u japim një kopje të studentit si.)
50$ne
Shpenzimet e sigurimeve shëndetësore 50$ne
Shpenzimet e sigurimit Emigracioni 50$ne
Tarifa Hostel (ajo mund të ndryshojë për universitete të ndryshme, duhet të rikonfirmojnë) 600$SHBA për një vit akademik
Pranimi dhe regjistrimi tarifë 50$ne
Akuzat Konsulencë e firmës tonë 500$ne
Airport marr 100$ne
Transport në shkollë 50$ne
Paketa totale e 3500$ne

pagesa për shkollim nga 2 në vitin e fundit me strehim 2500$SHBA në vit


MBA

kohëzgjatje 2 vjet

Medium i mësimit: anglisht

pagesa për shkollim prishen për 1 st vit.

Tarifë shkollore 2500$ne
* Shpenzimet letër Ftesë 250$ne
* Akuzat Courier shërbimit 50$ne
Mbështetje Visa / Konfirmimi
(dërguar në Ukrainë Ambasadat në vendndodhjen e studentit nëpërmjet Ministrisë së Punëve të Jashtme. Ne u japim një kopje të studentit, si dhe. )
50$ne
Shpenzimet e sigurimeve shëndetësore 50$ne
Shpenzimet e sigurimit Emigracioni 50$ne
Tarifa Hostel (ajo mund të ndryshojë për universitete të ndryshme, duhet të rikonfirmojnë) 600$SHBA për një vit akademik
Pranimi dhe regjistrimi tarifë 50$ne
Akuzat Konsulencë e firmës tonë 500$ne
Airport marr 100$ne
Transport në shkollë 50$ne
Paketa totale e 4250$ne

 

pagesa për shkollim vit 2 me strehim 3200$ne

Aplikantët të cilët kanë përfunduar diploma Bachelor nga jashtë Ukraina, janë pranuar, pas një procedure të detyrueshme të certifikimit të shkallës së tyre nga Ministria e Arsimit të Ukrainës. Procedura e plotë zgjat jo më shumë se 2 muaj. Gjatë ceritification procedurës kandidati mëson kursin e trajnimit Gjuha.


Kontabiliteti & auditimet

kohëzgjatje 4 vjet

Medium i mësimit : anglisht

pagesa për shkollim prishen për 1 st vit.

Tarifë shkollore 2000$ne
* Shpenzimet letër Ftesë 300$ne
* Akuzat Courier shërbimit 100$ne
Mbështetje Visa / Konfirmimi
(dërguar në Ukrainë Ambasadat në vendndodhjen e studentit nëpërmjet Ministrisë së Punëve të Jashtme. Ne u japim një kopje të studentit, si dhe)
100$ne
Shpenzimet e sigurimeve shëndetësore 100$ne
Shpenzimet e sigurimit Emigracioni 100$ne
Tarifa Hostel (ajo mund të ndryshojë për universitete të ndryshme, duhet të rikonfirmojnë) 300$SHBA për një vit akademik
Pranimi dhe regjistrimi tarifë 100$ne
Akuzat Konsulencë e firmës tonë 800$ne
Airport marr 100$ne
Transport në shkollë 100$ne
Paketa totale e 4000$ne

pagesa për shkollim nga 2 në vitin e fundit me strehim 2300$SHBA në vit


cybernetics ekonomike

kohëzgjatje: 4 vjet

Medium i mësimit : anglisht

pagesa për shkollim prishen për 1 st vit.

Tarifë shkollore 2300$ne
* Shpenzimet letër Ftesë 250$ne
* Akuzat Courier shërbimit 50$ne
Mbështetje Visa / Konfirmimi
(dërguar në Ukrainë Ambasadat në vendndodhjen e studentit nëpërmjet Ministrisë së Punëve të Jashtme. Ne u japim një kopje të studentit si.)
50$ne
Shpenzimet e sigurimeve shëndetësore 50$ne
Shpenzimet e sigurimit Emigracioni 50$ne
Tarifa Hostel (ajo mund të ndryshojë për universitete të ndryshme, duhet të rikonfirmojnë) 600$SHBA për një vit akademik
Pranimi dhe regjistrimi tarifë 50$ne
Akuzat Konsulencë e firmës tonë 500$ne
Airport marr 100$ne
Transport në shkollë 50$ne
Paketa totale e 4350$ne

pagesa për shkollim nga 2 në vitin e fundit me strehim 2900$SHBA në vit

Universitetet rezervojmë të drejtën për të ndryshuar tarifën e shkollimit pa ndonjë njoftim për kompanitë ndërmjetëse, që gjithmonë të kontaktoni zyrën tonë për tarifë tanishme shkollimit.


administrim biznesi

Int'l Ekonomi / Int'l Tregtia / Menaxhimi i Biznesit / Ekonomi dhe Menaxhim / Banka dhe Financa / Financa dhe krediti / Administrim Biznesi / Marketing / Kontabilitet & Auditimi / Menaxhimi i Organizatës / Hotel dhe Menaxhimin e Turizmit.

Bachelor Degree Duration: 4 vjet

Masters Degree Duration: 2 vjet (Tarifë shkollore 3000USD / vit, dhe shpenzime të ndryshme për yr 1 vetëm me strehim: 700USD)

Medium i mësimit: anglisht

pagesa për shkollim prishen për 1 st vit.

Tarifë shkollore 2500$ne
* Shpenzimet letër Ftesë 250$ne
* Akuzat Courier shërbimit 50$ne
Mbështetje Visa / Konfirmimi
(dërguar në Ukrainë Ambasadat në vendndodhjen e studentit nëpërmjet Ministrisë së Punëve të Jashtme. Ne u japim një kopje të studentit si.)
100$ne
Shpenzimet e sigurimeve shëndetësore 100$ne
Shpenzimet e sigurimit Emigracioni 100$ne
Tarifa Hostel (ajo mund të ndryshojë për universitete të ndryshme, duhet të rikonfirmojnë) 700$SHBA për një vit akademik
Pranimi dhe regjistrimi tarifë 100$ne
Akuzat Konsulencë e firmës tonë 700$ne
Airport marr 100$ne
Transport në shkollë 100$ne
Paketa totale e 4800$ne

pagesa për shkollim nga 2 në vitin e fundit me strehim 2500$SHBA në vit


hotel & Menaxhimi i Turizmit

Bachelor Degree Duration: 4 vjet

Masters Degree Duration: 2 vjet(Tarifë shkollore 2000USD / vit, dhe shpenzime të ndryshme për yr 1 vetëm me strehim: 750USD)

Medium i mësimit : anglisht

pagesa për shkollim prishen për 1 st vit.

Tarifë shkollore 1750$ne
* Shpenzimet letër Ftesë 250$ne
* Akuzat Courier shërbimit 50$ne
Mbështetje Visa / Konfirmimi
(dërguar në Ukrainë Ambasadat në vendndodhjen e studentit nëpërmjet Ministrisë së Punëve të Jashtme. Ne u japim një kopje të studentit si.)
500$ne
Shpenzimet e sigurimeve shëndetësore 50$ne
Shpenzimet e sigurimit Emigracioni 50$ne
Tarifa Hostel (ajo mund të ndryshojë për universitete të ndryshme, duhet të rikonfirmojnë) 600$SHBA për një vit akademik
Pranimi dhe regjistrimi tarifë 50$ne
Akuzat Konsulencë e firmës tonë 500$ne
Airport marr 100$ne
Transport në shkollë 50$ne
Paketa totale e 4050$ne

pagesa për shkollim nga 2 në vitin e fundit me strehim 2500$SHBA në vit

Universitetet rezervojmë të drejtën për të ndryshuar tarifën e shkollimit pa ndonjë njoftim për kompanitë ndërmjetëse, që gjithmonë të kontaktoni zyrën tonë për tarifë tanishme shkollimit.


Ekonomi Ndërkombëtare

Int'l Ekonomi / Int'l Tregtia / Menaxhimi i Biznesit / Ekonomi dhe Menaxhim / Banka dhe Financa / Financa dhe krediti / Administrim Biznesi / Marketing / Kontabilitet & Auditimi / Menaxhimi i Organizatës / Hotel dhe Menaxhimin e Turizmit.

Bachelor Degree Duration: 4 vjet

Masters Degree Duration: 2 vjet(Tuition tarifë 2600USD / vit, dhe shpenzime të ndryshme për yr 1 vetëm me strehim: 750USD)

Medium i mësimit : anglisht

pagesa për shkollim prishen për vitin 1.

Tarifë shkollore 1750$ne
* Shpenzimet letër Ftesë 250$ne
* Akuzat Courier shërbimit 50$ne
Mbështetje Visa kosto / Konfirmimi
(dërguar në Ukrainë Ambasadat elektronike studentët’ vend nëpërmjet Ministrisë së Punëve të Jashtme. Ne u japim një kopje të kësaj Vizave Mbështetje / Konfirmimi për studentët si.)
50$ne
Shpenzimet e sigurimeve shëndetësore 50$ne
Emigracioni Insurance: 50$ne
Tarifa Hostel(dhoma sapo rinovuar dhe mobiluar mirë, Dy persona në një dhomë) 600$SHBA për një vit akademik
Pranimi dhe regjistrimi tarifë 50$ne
Akuzat Konsulencë e firmës tonë 500$ne
Airport marr 100$ne
Transport në shkollë 50$ne
Paketa totale e 3500$ne

pagesa për shkollim nga viti 2 në vitin e fundit 2500$SHBA në vit duke përfshirë strehim.

Universitetet rezervojmë të drejtën për të ndryshuar tarifën e shkollimit pa ndonjë njoftim për kompanitë ndërmjetëse, që gjithmonë të kontaktoni zyrën tonë për tarifë tanishme shkollimit.

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje