`

Na kontaktoni

Qendra Pranimi ukrainisht

Na kontaktoni

  • nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë
  • (+380)-68-811-08-39
  • ukraine.admission.center@gmail.com
VIEW LOCATION
HIDE LOCATION
Qendra Pranimi ukrainisht

Contact form

We are always glad to get message from you


pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje