`

Stomatologji / Stomatologji Bachelor

 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

Sigurisht Kohëzgjatja 5 vjet, në universitet klasit botëror
Grada shkencore që jepet: Specialist Dental
PG Pharmacy (Shkalla D Pharmacy): 2 vjet
Medium i mësimit : anglisht
njohje: USMLE, stomak, KUSH, SHBA, MCI, PMDC, Të gjitha Këshillat afrikane mjekësore
pagesa për shkollim prishen për vitin 1.

Tarifat e shkollimitMund të paguhet në mbërritjes në Ukrainë
4900$
Tarifë shkollore 4000$
strehim 700$
sigurimit Emigracioni 100$
Sigurim shëndetsor 100$
tarifat UACMund të paguhet në mbërritjes në Ukrainë
1200$
tarifat UAC 1000$
Aeroporti kamionçinë 100$
Transferimi në universitet 100$

Çmimi total vitin e parë është 6600$

Dytë dhe vitet e tjera është 4700$

Kliko këtu për të aplikuar tashmë për të studiuar Stomatologji / Stomatologji në Ukrainë

Studimi Stomatologji në Ukrainë. Kjo është një kurs pesëvjeçar. Nxënësit janë mësuar profilin bazë mjekësore dhe biologjike dhe disiplinat klinike për stomatologji. Me përfundimin e studimeve të diplomuarit janë dhënë "Diploma e një Doktor" ose shkalla e BDS. Nxënësit janë mësuar disiplina teorike dhe klinike si stomatologjisë terapeutik dhe ortopedike. Departamenti është i pajisur mirë në drejtim të lokaleve, pajisje, mjetet mësimore. Një spital mësimi në qendër të qytetit është i ngarkuar me pacientë. Studentët studiojnë problemet kryesore të stomatologjisë: kariesit të dhëmbëve, Periodontitis dhe sëmundjet e mukozën në zgavrën e gojës. Detyra kryesore e fakultetit është përsosja e arsimit të lartë stomatologji. Fakulteti optimizes procesin arsimor synon aktivizimin aftësinë njohëse të nxënësve, zhvilluar një zakon për arsimore & hulumtim dhe duke përfshirë një qasje kreative për veprimtarinë profesionale. Fakulteti i ndihmon nxënësit për të marrë njohuri të shkëlqyera në fushën e dhëmbëve. Ajo rritet dhe zhvillohet, thithjen gjithë të mirat, nga përvoja e punës së universitetit. Universiteti gjithashtu ofron kurs pas universitar dhe trajnimit klinik në Stomatologji.
Kliko këtu për të aplikuar tashmë për të studiuar Stomatologji / Stomatologji në Ukrainë

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje