`

për prindërit

Prindërit e nxënësve që studion në Ukrainë
 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

Qendra Pranimi ukrainisht specializimit kryesor është pranimi dhe edukimi i nxënësve të huaj. megjithatë, ne kemi disa shërbime të veçanta për prindërit e nxënësve tanë:

 • Organizimi dhe dërgimin e ftesës turizmit
 • Rezervimi i hotelit apo vend tjetër të jetesës për klientët tanë
 • Takim në aeroport dhe transferimin në hotel
 • Sigurimi me makinë dhe shoferët për ekskursion ditor
 • Ftuar nga përkthyesit

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje