`

General Medicine Bachelor

Studimi General Medicine / Mbbs në Ukrainë
 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

Grada shkencore që jepet: Doktor i Mjekësisë (Bachelor i Mjekësisë & Bachelor i Kirurgjisë / Nbrbsh).
Sigurisht Kohëzgjatja 6 vjet, në universitete të klasit botëror me të rangut të lartë në Evropën Lindore dhe Ukrainë.
Medium i mësimit : anglisht
njohje: USMLE, stomak, KUSH, SHBA, MCI, PMDC, Të gjitha Këshillat afrikane mjekësore.

Tarifat e parë të vitit të shkollimit për vitin e parë:

Tarifat e shkollimitMund të paguhet në mbërritjes në Ukrainë
5300$
Tarifë shkollore 4200$
strehim 600$
sigurimit Emigracioni 100$
Sigurim shëndetsor 100$
 
tarifat UACMund të paguhet në mbërritjes në Ukrainë
1200$
tarifat UAC 800$
Aeroporti kamionçinë 100$
Transferimi në universitet 100$
 
 

Çmimi total vitin e parë është 6500$

Dytë dhe vitet e tjera është 4700$

Kliko këtu për të aplikuar tashmë për të studiuar Përgjithshëm Mjekësi në Ukrainë


Kjo është një kurs gjashtë vit dhënien e "Doktor i Mjekësisë" (MD) shkallë. Kjo është ekuivalente me "Bachelor i Mjekësisë & Bachelor of Surgery " (Nbrbsh) Grada shkencore që jepet nga vende të Komonuelthit të tilla si Britania e Madhe, Australi, India etj. Pranimi në kurs është filluar pas një kontratë të nënshkruar në mes të studentëve dhe universitetit. Tarifat për studentët ndërkombëtarë janë të shprehura në dollarë dhe mbetet konstant gjatë kohëzgjatjes së kontratës. Studimi General Medicine në Ukrainë është hap i rëndësishëm për të ardhmen e ndritshme.

Mediumi i mësimit është gjuha angleze për të gjithë gjashtë vjet për studentët ndërkombëtarë. Kursi ofrohet në rusisht / ukrainase për kandidatët lokalë. Kandidatët që studiojnë në të mesme angleze gjatë gjashtë viteve të jepen kurse të gjuhës për dy vitet e para, në mënyrë që ata mund të jenë të aftë në gjuhën lokale për të biseduar me pacientët dhe të përdorimit të përditshëm.

Kurrikula mësuar në Universitetin miratohet nga Ministria e Arsimit dhe Ministria e Shëndetit Publik të Ukrainës.

Studentët janë formuar në grupe të vogla 6-10 për klasat e. Për shkak të një grupi të vogël të studentëve, Vëmendje individuale është e mundur për çdo nxënës. Për dy vitet e para nxënësit mësohen në klasë. Në vitin e 2, Studentët janë të mësohen edhe lëndët klinike dhe jepet trajnimi klinik në spitalet për përvojë praktike.

Një student ka nevojë për të lexuar tekstet dhe të bëjë vetë-përgatitje para se të marrë pjesë në një klasë. Notes janë dhënë për të njëjtën. Studentët mund të huazoni libra nga biblioteka ose blerjen librat e tyre. studentët duhet 100% vijimi i klasës. Nëse ata mungojnë, ata kanë për të Rework klasën në fundjavë, pas lejen e duhur nga mësuesit e kursit.

Çdo seancë klasë vlerësohet. Nuk janë provimet e brendshme të kaluar. Çdo vit i arsimit është i rëndësishëm dhe duhet të miratohet para se studenti është e lejuar për të diplomuar. Përveç shqyrtimit të brendshëm të universitetit, studenti duhet të kalojë testin e Shtetit (ekzaminimi i jashtëm) para diplomimit e 3 dhe 6-të të arsimit. Në vitin e diplomimit, studenti testohet në aftësi praktike në disiplinën klinike në shtratin e pacientit (testi praktik) dhe në aftësi shkencore dhe teorike (testi teorik). Të dy kanë për të kaluar para diplomimit.

pas diplomimit, studenti mund të ushtrojë ose të regjistrohen në mbi 20 specializimet e ofruara nga universiteti si kardiologji, mjekësi klinike, onkologji, radiologji, etj shëndetit publik.

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje