`

Ftese

Ftesa për të studiuar në Ukrainë nga Qendra Pranimi Ukrainës
 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

Studenti Ftesa për arsimin është dokument zyrtar, i cili është i përpunuar nga Ministria e Arsimit të Ukrainës dhe zyrtari Qendra Pranimi ukrainisht.
Ajo konfirmon se studenti është pranuar në një universitet të caktuar nga Qendra Pranimi Ukrainës.
Ajo specifikon të dhënat e pasaportës dhe emrin e plotë të Universitetit.
Kjo letër mbështetje ftesë nga Qendra Pranimi ukrainisht kërkohet nga Ambasada e Ukrainës për të shtypur e vizës në pasaportën tuaj.
përgjithësisht, ajo merr rreth 10 ditë për ftesën e vizave të jenë të përpunuara në Ministrinë e Arsimit dhe Qendrës Pranimi Ukrainës.
Ftesa është e vlefshme për 180 ditë nga data e lëshimit të saj dhe ju duhet të aplikoni në Ambasadën e Ukrainës për një vizë gjatë vlefshmërisë së ftesës lëshuar.
Për të marrë një vizë ukrainas duhet të keni një ftesë nga Qendra Pranimi ukrainisht. Ti mundesh urdhërojë ftesën tani.

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje