`

kurse detare

 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

Më poshtë është lista e universiteteve Detare në Ukrainë:

 • First Ukrainian Instituti Detare
 • National University Pedagogjike Kharkiv – Faculty of Law
 • Kherson Instituti Detare State
 • Universiteti Kombëtar ndërtimin e anijeve të Ukrainës
 • National University Ostroh Academy
 • Odesa Law Academy
 • Odessa National Academy Detare

KURSE KRYESORE

1.lundrim (Kursi Captain)

2.Ship termocentralet operacion

3.Funksionimin e pajisjeve elektrike anijes dhe Automatizim

DIPLOMA

Fakulteti përgatitor – 8muaj

Bachelor Degree Duration: 4 vjet

Masters : 2vjet

Medium i mësimit : anglisht

pagesa për shkollim prishen për vitin 1.

Tarifë shkollore 2500$ne
* Shpenzimet letër Ftesë 300$ne
* Akuzat Courier shërbimit 100$ne
Mbështetje Visa kosto / Konfirmimi
(dërguar në Ukrainë Ambasadat elektronike në vend të nxënësve nëpërmjet Ministrisë së Punëve të Jashtme. Ne u japim një kopje të kësaj Vizave Mbështetje / Konfirmimi për studentët si.)
100$ne
Shpenzimet e sigurimeve shëndetësore 100$ne
Emigracioni Insurance: 100$ne
Tarifa Hostel (dhoma sapo rinovuar dhe mobiluar mirë, Dy persona në një dhomë) 600$SHBA për një vit akademik
Pranimi dhe regjistrimi tarifë 100$ne
Akuzat Konsulencë e firmës tonë 700$ne
Airport marr 100$ne
Transport në shkollë 100$ne
Paketa totale e 4800$ne

pagesa për shkollim nga viti 2 në vitin e fundit 3000$ne në vit duke përfshirë strehim.

Masters Degree kohëzgjatje: 2 vjet (pagesa për shkollim 2600E UR / vit, dhe shpenzime të ndryshme për yr 1 vetëm me strehim: 2150USD)

OPPORTUNITY

Nga viti 2 Pasaporta Detit (CDC).3vitin e tretë 6 muaj stazhit pagueshme, një laptop të lirë & dhënë $600+ në muaj.

Pas diplomimit punë të përhershme në Gjermani Shipping Company.

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje