`

Kurse mjekësore në Ukrainë

Studimi Stomatologji Stomatologji në Ukrainë
Studimi në Ukrainë

stomatologji ose Stomatologji

Sigurisht Kohëzgjatja 5 vjet, në universitet klasit botëror
Grada shkencore që jepet: Specialist Dental
PG Pharmacy (Shkalla D Pharmacy): 2 vjet
Medium i mësimit : anglisht
njohje: USMLE, stomak, KUSH, SHBA, MCI, PMDC, Të gjitha Këshillat afrikane mjekësore
pagesa për shkollim prishen për vitin 1.

Tarifë shkollore
4000$ne
* Shpenzimet letër Ftesë
250$ne
* Akuzat Courier shërbimit
50$ne
Mbështetje Visa kosto / Konfirmimi
100$ne
Shpenzimet e sigurimeve shëndetësore
100$ne
Emigracioni Insurance:
100$ne
Tarifa Hostel
700$SHBA për një vit akademik
Pranimi dhe regjistrimi tarifë
100$ne
Tarifat e Qendrës Pranimi ukrainas
1000$ne
Airport marr
100$ne
Transport në shkollë
100$ne
Paketa totale e
6600$ne

pagesa për shkollim nga viti 2 në vitin e fundit 4700$ne në vit.
Njoftim i rëndësishëm: Universitetet rezervojmë të drejtën për të ndryshuar tarifën e shkollimit pa ndonjë njoftim për kompanitë ndërmjetëse. Ne bashkëpunojmë me vetëm pronësi të shtetit, kombëtar dhe Worldwide recodnized universitetet mjekësore e Ukrainës. Mbi paketën totale është për një universitet mjekësor të njohur me tarifë të lirë dhe shpenzimet e ndryshme. Paketa totale për universitete të tjera mjekësore mund të jetë më i lartë. Aplikoni për të Stomatologjisë

Studimi në Ukrainë

Mjekësi e Përgjithshme / Nbrbsh / MD / pediatri

Grada shkencore që jepet: Doktor i Mjekësisë
Sigurisht Kohëzgjatja 6 vjet, në botë numri i rangut universitar klasë 1 në Evropën Lindore, jo vetëm në Ukrainë.
PG Medicine: 2 te 3 vjet
Medium i mësimit : anglisht
njohje: USMLE, stomak, KUSH, SHBA, MCI, PMDC, Të gjitha Këshillat afrikane mjekësore. pagesa për shkollim prishen për vitin 1.

Tarifë shkollore
3500$ne
* Shpenzimet letër Ftesë
250$ne
* Akuzat Courier shërbimit
50$ne
Mbështetje Visa kosto / Konfirmimi
100$ne
Shpenzimet e sigurimeve shëndetësore
100$ne
Emigracioni Insurance:
100$ne
Tarifa Hostel
700$SHBA për një vit akademik
Pranimi dhe regjistrimi tarifë
100$ne
Tarifat e Qendrës Pranimi ukrainas
1000$ne
Airport marr
200$ne
Transport në shkollë
100$ne
Paketa totale e
6200$ne

pagesa për shkollim me Banimi nga viti 2 në vitin e fundit 4200$ne në vit.
Njoftim i rëndësishëm: Universitetet rezervojmë të drejtën për të ndryshuar tarifën e shkollimit pa ndonjë njoftim për kompanitë ndërmjetëse. Ne bashkëpunojmë me vetëm pronësi të shtetit, kombëtar dhe Worldwide recodnized universitetet mjekësore e Ukrainës. Mbi paketën totale është për një universitet mjekësor të njohur me tarifë të lirë dhe shpenzimet e ndryshme. Paketa totale për universitete të tjera mjekësore mund të jetë më i lartë.

Aplikoni për të Mjekësisë së Përgjithshme
Pharmacy Studimi në Ukrainë
Studimi në Ukrainë

farmaci

Sigurisht Kohëzgjatja 5 vjet, në universitet klasit botëror
Grada shkencore që jepet: Specialist Dental
PG Pharmacy (Shkalla D Pharmacy): 2 vjet
Medium i mësimit : anglisht
njohje: USMLE, stomak, KUSH, SHBA, MCI, PMDC, Të gjitha Këshillat afrikane mjekësore
pagesa për shkollim prishen për vitin 1.

Tarifë shkollore
3500$ne
* Shpenzimet letër Ftesë
250$ne
* Akuzat Courier shërbimit
50$ne
Mbështetje Visa kosto / Konfirmimi
100$ne
Shpenzimet e sigurimeve shëndetësore
100$ne
Emigracioni Insurance:
100$ne
Tarifa Hostel
700$SHBA për një vit akademik
Pranimi dhe regjistrimi tarifë
100$ne
Tarifat e Qendrës Pranimi ukrainas
1000$ne
Airport marr
100$ne
Transport në shkollë
100$ne
Paketa totale e
6200$ne

pagesa për shkollim nga viti 2 në vitin e fundit 4200$ne në vit.
Njoftim i rëndësishëm: Universitetet rezervojmë të drejtën për të ndryshuar tarifën e shkollimit pa ndonjë njoftim për kompanitë ndërmjetëse. Ne bashkëpunojmë me vetëm pronësi të shtetit, kombëtar dhe Worldwide recodnized universitetet mjekësore e Ukrainës. Mbi paketën totale është për një universitet mjekësor të njohur me tarifë të lirë dhe shpenzimet e ndryshme. Paketa totale për universitete të tjera mjekësore mund të jetë më i lartë. Aplikoni për të Farmacisë

Studimi në Ukrainë

ushqyese - NË (#BSC BSN , ADN ,MSN)

Sigurisht Kohëzgjatja:
Diplomë Associate në Infermierinë (ADN) Specialist Junior: 2 vjet
Bachelor i Shkencës në Infermierinë (BSC -BSN): 3 vjet
Studentët të cilët kanë fituar tashmë (ADN) nga ndonjë universitet në botë, mund të merrni BSN vetëm në 2 vjet
Medium i mësimit : Në gjuhën angleze
UKRAINA UNIVERSITETET MJEKËSORE NË ANGLISHT
njohur BY : USMLE, stomak, KUSH, SHBA, MCI, PMDC,UNESCO ,UNICEF , indian ,Të gjitha Këshillat afrikane mjekësore
pagesa për shkollim prishen për vitin 1 VETEM .

Tarifë shkollore
4300$ne
* Shpenzimet letër Ftesë
250$ne
* Akuzat Courier shërbimit
50$ne
Mbështetje Visa kosto / Konfirmimi
100$ne
Shpenzimet e sigurimeve shëndetësore
100$ne
Emigracioni Insurance:
100$ne
Tarifa Hostel
600$SHBA për një vit akademik
Pranimi dhe regjistrimi tarifë
100$ne
Tarifat e Qendrës Pranimi ukrainas
900$ne
Airport marr
200$ne
Transport në shkollë
100$ne
Paketa totale e
6800$ne

pagesa për shkollim me Banimi nga viti 2 në vitin e fundit 4300$ne në vit.
Njoftim i rëndësishëm: Universitetet rezervojmë të drejtën për të ndryshuar tarifën e shkollimit pa ndonjë njoftim për kompanitë ndërmjetëse. Ne bashkëpunojmë me vetëm pronësi të shtetit, kombëtar dhe Worldwide recodnized universitetet mjekësore e Ukrainës. Mbi paketën totale është për një universitet mjekësor të njohur me tarifë të lirë dhe shpenzimet e ndryshme. Paketa totale për universitete të tjera mjekësore mund të jetë më i lartë.

Aplikoni për të Infermierisë
Studiuar inxhinieri biomjekësore në Ukrainë
Studimi në Ukrainë

Biomedical inxhinieri

Bachelor Degree Duration: 4 vjet
Masters Degree Duration: 2 vjet
Medium i mësimit: anglisht
pagesa për shkollim prishen për 1 st vit.

Tarifë shkollore
2800$ne
* Shpenzimet letër Ftesë
250$ne
* Akuzat Courier shërbimit
50$ne
Mbështetje Visa kosto / Konfirmimi
100$ne
Shpenzimet e sigurimeve shëndetësore
100$ne
Emigracioni Insurance:
100$ne
Tarifa Hostel
600$SHBA për një vit akademik
Pranimi dhe regjistrimi tarifë
100$ne
Tarifat e Qendrës Pranimi ukrainas
700$ne
Airport marr
100$ne
Transport në shkollë
100$ne
Paketa totale e
4800$ne

pagesa për shkollim nga viti 2 në vitin e fundit 2900$ne në vit.
Njoftim i rëndësishëm: Universitetet rezervojmë të drejtën për të ndryshuar tarifën e shkollimit pa ndonjë njoftim për kompanitë ndërmjetëse. Ne bashkëpunojmë me vetëm pronësi të shtetit, kombëtar dhe Worldwide recodnized universitetet mjekësore e Ukrainës. Mbi paketën totale është për një universitet mjekësor të njohur me tarifë të lirë dhe shpenzimet e ndryshme. Paketa totale për universitete të tjera mjekësore mund të jetë më i lartë. Aplikoni për të Inxhinierisë Biomjekësore

Studimi në Ukrainë

veterinari

Bachelor Degree Duration:4 vjet
Medium i mësimit : anglisht

pagesa për shkollim prishen për vitin 1.

Tarifë shkollore
1800$ne
* Shpenzimet letër Ftesë
250$ne
* Akuzat Courier shërbimit
50$ne
Mbështetje Visa kosto / Konfirmimi
100$ne
Shpenzimet e sigurimeve shëndetësore
100$ne
Emigracioni Insurance:
100$ne
Tarifa Hostel
500$SHBA për një vit akademik
Pranimi dhe regjistrimi tarifë
100$ne
Tarifat e Qendrës Pranimi ukrainas
500$ne
Airport marr
200$ne
Transport në shkollë
100$ne
Paketa totale e
3800$ne

pagesa për shkollim me Banimi nga viti 2 në vitin e fundit 2300$ne në vit.
Njoftim i rëndësishëm: Universitetet rezervojmë të drejtën për të ndryshuar tarifën e shkollimit pa ndonjë njoftim për kompanitë ndërmjetëse. Ne bashkëpunojmë me vetëm pronësi të shtetit, kombëtar dhe Worldwide recodnized universitetet mjekësore e Ukrainës. Mbi paketën totale është për një universitet mjekësor të njohur me tarifë të lirë dhe shpenzimet e ndryshme. Paketa totale për universitete të tjera mjekësore mund të jetë më i lartë.

Aplikoni për të Mjekësisë Veterinare

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraine. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje