`

pranim 2016-2017 është e hapur në Ukrainë

Rreth Qendra Pranimi Ukrainës. Studimi në Ukrainë
 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

Studentët dashur ardhshëm,
Procesi i pranimit për 2016-2017 vit është e hapur tani.
Këtë vit ka shumë të mira surprices.
Këtë vit në Ukrainë u hap zyra e Admission.Center zyrtar ndërkombëtar.
Kështu që, këtë vit nxënësit mund të aplikojnë për çdo directlty ukrainisht universitar nëpërmjet Qendra Pranimi ukrainisht. It allows students to speed up the admissions process and guaranteed a visa and admission.

tani, për pranim në universitet ukrainas ju të mjaftueshme aplikoni online, wait for the invitation letter and to go to study in Ukraine.
Pranimi me anë të Qendra Pranimi ukrainisht allows you to be confident in your admission, si dhe për të shmangur mbi-pagesë dhe të fshehura me akuza.

 

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje