`

Nursing Bachelor

Nursing Studimi në Ukrainë
 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

Sigurisht Kohëzgjatja:
Diplomë Associate në Infermierinë (ADN) Specialist Junior: 2 vjet
Bachelor i Shkencës në Infermierinë (BSC -BSN): 3 vjet
Studentët të cilët kanë fituar tashmë (ADN) nga ndonjë universitet në botë, mund të merrni BSN vetëm në 2 vjet
Medium i mësimit : Në gjuhën angleze
UKRAINA UNIVERSITETET MJEKËSORE NË ANGLISHT
njohur BY : USMLE, stomak, KUSH, SHBA, MCI, PMDC,UNESCO ,UNICEF , indian ,Të gjitha Këshillat afrikane mjekësore
pagesa për shkollim prishen për vitin 1 VETEM .

 

Tarifat e shkollimitMund të paguhet në mbërritjes në Ukrainë
5200$
Tarifë shkollore 4300$
strehim 700$
sigurimit Emigracioni 100$
Sigurim shëndetsor 100$
tarifat UACMund të paguhet në mbërritjes në Ukrainë
1200$
tarifat UAC 1000$
Aeroporti kamionçinë 100$
Transferimi në universitet 100$

Çmimi total vitin e parë është 6900$

Dytë dhe vitet e tjera është 4300$

Kliko këtu për të aplikuar tashmë për të studiuar Nursing në Ukrainë

Nursing Studimi në Ukrainë. Kjo është një tre vit ose një kurs katër vit dhënies shkallën "Bachelor i Infermierisë". Studentët e parë të studiuar disiplinat themelore mjekësore dhe biologjike, subjektet pastaj klinike dhe pleqsh në situata të ndryshme. trajnimi praktik dhe teorik është dhënë në klasë dhe në spitale.
Kliko këtu për të aplikuar tashmë për të studiuar Nursing në Ukrainë

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraine. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje