`

kurse të tjera

Courses in english in ukrainian unviersities
 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

gjeodezi, Hartografia dhe Menaxhimit të Tokës

niveli Bachelor: 4 vjet

Masters’ nivel: 2 vjet(Tarifë shkollore 2600USD / vit, dhe shpenzime të ndryshme për yr 1 vetëm me strehim: 2150USD)

Programet në Masters’ nivel:

 • gjeodezi
 • Menaxhimi i tokës dhe Regjistrohu
 • Geoinformation Sistemet dhe Teknologjitë

Medium i mësimit: anglisht

pagesa për shkollim prishen për 1 st vit.

Tarifë shkollore 2000$ne
* shpenzimet ftesë 250$ne
* Akuzat Courier shërbimit 50$ne
Mbështetje Visa kosto / Konfirmimi
(dërguar në Ukrainë Ambasadat elektronike studentët’ vend nëpërmjet Ministrisë së Punëve të Jashtme. Ne u japim një kopje të kësaj Vizave Mbështetje / Konfirmimi për studentët si.)
50$ne
shëndetësor & Shpenzimet e sigurimit Imigration 100$ne
Tarifa Hostel (Mund të ndryshojnë për disa universitete) 600$SHBA për një vit
Pranimi dhe regjistrimi tarifë 50$ne
Akuzat Konsulencë e firmës tonë 500$ne
Airport marr 100$ne
Transport në shkollë 50$ne
Paketa Total (pagesa në EURO) Tarifë shkollore 3750USD

Tuition fee with accommodation from 2nd year 2600USD

gjeologji

Kohëzgjatja për një departament të zgjedhur në nivel bachelor: 4 vjet

Masters’ nivel: 2 vjet(Tuition tarifë 2600USD / vit, dhe shpenzime të ndryshme për yr 1 vetëm me strehim: 750USD)

Medium i mësimit: anglisht

pagesa për shkollim prishen për 1 st vit.

Tarifë shkollore 2000USD
* shpenzimet ftesë 250$ne
* Akuzat Courier shërbimit 50$ne
Mbështetje Visa kosto / Konfirmimi
(dërguar në Ukrainë Ambasadat elektronike studentët’ vend nëpërmjet Ministrisë së Punëve të Jashtme. Ne u japim një kopje të kësaj Vizave Mbështetje / Konfirmimi për studentët si.)
50$ne
shëndetësor & Shpenzimet e sigurimit Emigracioni 100$ne
Tarifa Hostel (Mund të ndryshojnë për disa universitete) 600$SHBA për një vit
Pranimi dhe regjistrimi tarifë 50$ne
Akuzat Konsulencë e firmës tonë 500$ne
Airport marr 100$ne
Transport në shkollë 50$ne
Total tarifë paketë Tuition 3750USD


Tuition fee from 2nd year 2800USD per year.

Universitetet rezervojmë të drejtën për të ndryshuar tarifën e shkollimit pa ndonjë njoftim për kompanitë ndërmjetëse, që gjithmonë të kontaktoni zyrën tonë për tarifë tanishme shkollimit.

English Foundation Gjuha

English Gjuha Foundation është e rekomanduar për nxënësit e të folurit francezë, dhe për ata që nuk e bëjnë njohuri të mjaftueshme të gjuhës angleze për të studiuar më tej në anglisht Mesme e mësimit në Mjekësore, inxhinieri, ekonomik, Aviacion, arkitekturë & ndërtim, Environmental & Bujqësore / Zoo Universitete Veterinare.

Kohëzgjatja e kursit NGA 6 te 10 Muaj

Medium i mësimit : anglisht

Çmimi i studimeve prishen.

Tarifë shkollore 1300$ne
* Shpenzimet letër Ftesë 250$ne
* Akuzat Courier shërbimit 50$ne
Mbështetje Visa / Konfirmimi
(dërguar në Ukrainë Ambasadat elektronike studentët’ vend nëpërmjet Ministrisë së Punëve të Jashtme. Ne u japim një kopje të kësaj Vizave Mbështetje / Konfirmimi për studentët si.)
50$ne
shëndetësor & Shpenzimet e sigurimit Emigracioni 100$ne
Tarifa Hostel (ajo mund të ndryshojë për universitete të ndryshme) 600$SHBA për një vit akademik
Pranimi dhe regjistrimi tarifë 50$ne
Akuzat Konsulencë e firmës tonë 500$ne
Airport marr 100$ne
Transport në shkollë 50$ne
Paketa totale e 3050$ne

ligj

Sigurisht Kohëzgjatja 4 vjet, në botë numri i rangut universitar klasë 1 në Evropën Lindore, jo vetëm në Ukrainë.

Medium i mësimit : anglisht

pagesa për shkollim prishen për vitin 1.

Tarifë shkollore 3000$ne
* Shpenzimet letër Ftesë 250$ne
* Akuzat Courier shërbimit 50$ne
Mbështetje Visa kosto / Konfirmimi
(dërguar në Ukrainë Ambasadat elektronike studentët’ vend nëpërmjet Ministrisë së Punëve të Jashtme. Ne u japim një kopje të kësaj Vizave Mbështetje / Konfirmimi për studentët si.)
50$ne
Shpenzimet e sigurimeve shëndetësore 50$ne
Emigracioni Insurance 50$ne
Tarifa Hostel (dhoma sapo rinovuar dhe mobiluar mirë, Dy persona në një dhomë) 600$SHBA për një vit akademik
Pranimi dhe regjistrimi tarifë 50$ne
Akuzat Konsulencë e firmës tonë 500$ne
Airport marr 100$ne
Transport në shkollë 50$ne
Paketa totale e 47500$ne

 

pagesa për shkollim nga viti 2 në vitin e fundit 3600$ne në vit me strehim

Universitetet rezervojmë të drejtën për të ndryshuar tarifën e shkollimit pa ndonjë njoftim për kompanitë ndërmjetëse, që gjithmonë të kontaktoni zyrën tonë për tarifë tanishme shkollimit.

Marrëdhënie ndërkombëtare

Sigurisht Kohëzgjatja 4 vjet, në botë numri i rangut universitar klasë 1 në Evropën Lindore, jo vetëm në Ukrainë.

Medium i mësimit : anglisht

pagesa për shkollim prishen për vitin 1.

Tarifë shkollore 3000$ne
* Shpenzimet letër Ftesë 250$ne
* Akuzat Courier shërbimit 50$ne
Mbështetje Visa kosto / Konfirmimi
(dërguar në Ukrainë Ambasadat elektronike studentët’ vend nëpërmjet Ministrisë së Punëve të Jashtme. Ne u japim një kopje të kësaj Vizave Mbështetje / Konfirmimi për studentët si.)
50$ne
Shpenzimet e sigurimeve shëndetësore 50$ne
Emigracioni Insurance: 50$ne
Tarifa Hostel (dhoma sapo rinovuar dhe mobiluar mirë, Dy persona në një dhomë) 600$SHBA për një vit akademik
Pranimi dhe regjistrimi tarifë 50$ne
Akuzat Konsulencë e firmës tonë 500$ne
Airport marr 100$ne
Transport në shkollë 50$ne
Paketa totale e 4750$ne

 

pagesa për shkollim nga viti 2 në vitin e fundit 3600$SHBA në vit.

Universitetet rezervojmë të drejtën për të ndryshuar tarifën e shkollimit pa ndonjë njoftim për kompanitë ndërmjetëse, që gjithmonë të kontaktoni zyrën tonë për tarifë tanishme shkollimit.

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje