`

Pharmacy Bachelor

farmaci Studimi në Ukrainë
 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

Sigurisht Kohëzgjatja 5 vjet, në universitet klasit botëror
Grada shkencore që jepet: Specialist Dental
PG Pharmacy (Shkalla D Pharmacy): 2 vjet
Medium i mësimit : anglisht
njohje: USMLE, stomak, KUSH, SHBA, MCI, PMDC, Të gjitha Këshillat afrikane mjekësore
pagesa për shkollim prishen për vitin 1.

 

Tarifat e shkollimitMund të paguhet në mbërritjes në Ukrainë
4500$
Tarifë shkollore 3600$
strehim 700$
sigurimit Emigracioni 100$
Sigurim shëndetsor 100$
tarifat UACMund të paguhet në mbërritjes në Ukrainë
1200$
tarifat UAC 1000$
Aeroporti kamionçinë 100$
Transferimi në universitet 100$

Çmimi total vitin e parë është 6200$

Dytë dhe vitet e tjera është 4200$

Click here to apply now to study Pharmacy in Ukraine

Pharmacy Studimi në Ukrainë. Kjo është një kurs pesëvjeçar dhënies së "Bachelor i Farmacisë"shkalla. Kursi ofrohet në gjuhën angleze, Gjuha ruse dhe ukrainase. Nxënësit janë mësuar bazat e mjekësisë dhe të biologjisë dhe disa aspekte klinike shumë. Me përfundimin diploma e farmacistit është dhënë. Ata janë të trajnuar për të punuar në kompanitë dhe / ose për kërkime. A metodike është krijuar për të trajnimit specialistë shumë të kualifikuar. Departamentet kryeministër janë: farmakologji, biologji, gjenetikë, botanikë, in-organik kimise, analitike, kimi fizike dhe organike. pasuniversitare dhe master kurse Post janë ofruar edhe në Farmaci.
Click here to apply now to study Pharmacy in Ukraine

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje