`

kurse përgatitore

Kurse përgatitore në Ukrainë
 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

Kursi Përgatitor / Foundation është një program arsimor me kohëzgjatjen e 6-10 muaj. Në Përgatitor studentët e kurseve të studiuar Russian / Ukrainian gjuhën dhe disiplinat e veçanta kërkohet në varësi të specialitetit të ardhmen e zgjedhur (Gjuha e Shkencës, Matematikë, fizikë, kimi, biologji, Shkenca Kompjuterike, gjeografi, histori, dhe Letërsi)

Më i suksesshëm kalimit të provimit të kursit përgatitor, studenti merr certifikatën e Fakultetit Përgatitor për të studiuar më tej në Mjekësore, inxhinieri, Aviation / School Fluturimi, ekonomik, detar & Universitetet mjedisore në rusisht / Ukrainës mesme

kohëzgjatje: 6-10 muaj

Medium i mësimit : Russian / Ukrainian

Çdoherë me mbi, nuk ka afat për t'u bashkuar me këtë program të veçantë

 • kurse përgatitore
 • $3800 $ Paketa totale
 • Tarifë shkollore 1500$
 • Shpenzimet letër Ftesë 200$
 • Akuzat Courier shërbimit 100$
 • Shpenzimet e sigurimeve shëndetësore 100$
 • Shpenzimet e sigurimit Emigracioni 100$
 • Hostel Akomodimi 700$
 • Airport marr 100$
 • Transport në shkollë 100$
 • Apliko tani
 • Kurse përgatitore në Ukrainë

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje