`

Letrat dërguar ftesë

 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

Ja disa shembuj të letrës ftesë që u dërguar nga Qendra Pranimi Ukrainës.

Të gjitha fotot ka fshehur numrin e pasaportës, sipas ligjit të privacy policy.
Qendra Pranimi ukrainase respektojnë të dhënat tuaja personale.

Më shumë informacion në lidhje me letrën ftesë të mund të gjeni këtu.
Për të marrë letër ftesë të lutem aplikoni online.

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje