`

studentët strehim

strehim për studentët në Ukrainë. Hostels në Ukrainë. Banesa në Ukrainë.
 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

Akomodimi në Ukrainë lirë në bazë të shteteve të tjera evropiane, Çmimet ndryshon sipas prioriteteve tuaja, ajo është plotësisht deri në zgjedhjen tuaj dhe të kërkojnë atë që ju pëlqen dhe çfarë ju bën të rehati. normalisht, ne rekomandojmë që jetojnë në hotel për studentët e reja që vijnë për shkak:

 • Ata nuk e dinë gjuhën komunikuese me vendasit
 • Ata nuk e dinë rrënjët autobus të qytetit jashtë kampusit universitar
 • Ne ndihmojnë studentit të gjithë rrugën e gjatë, por në qoftë se ata jetojnë jashtë kampus universitar, ne nuk mund të afrohemi me ta, kështu që është e vështirë për të ndihmuar ata.
 • Hostel është vendi më i mirë për të takuar njerëz të rinj, duke fituar përvojë të re dhe duke e bërë miq të rinj i cili jeton për jetën.

Akomodimi në hotel universitar

opsion i lirë dhe i mirë për studentët e rinj që vijnë, dhënë nga Universiteti.

Dy llojet e hostele sipas Lehtesirat:

 1. Renovimi i shkëlqyer (përfshin të gjitha lehtësitë e nevojshme për të jetuar rehatshëm)

Në dhomën e personit Dyfishtë së: Një akuzat vend - 1200USD në vit

Në dhomën Tre personi: Një akuzat vend - 1000USD në vit

 1. Renovimi i zakonshëm (përfshin vetëm objektet themelore)

Në dhomën e personit Dyfishtë së: Një akuzat vend - 600USD në vit

Në dhomën Tre personi: Një akuzat vend - 500USD në vit

Akomodimi në banesë me qira

Studentët të cilët janë të interesuar të jetojnë jashtë zonës së universitetit mund të shkojnë për këtë opsion.

Akuzat banesës janë të kategorizuar sipas hapësirën e tyre, gjendja dhe vendi.

Apartament dhomë të vetme të: Renovimi i zakonshëm 75-150 USD në muaj

Renovimi Euro 125-250 USD në muaj

Apartament dy dhoma e: Renovimi i zakonshëm 125-250 USD në muaj

Renovimi Euro 200-300 USD në muaj

Apartament me tre dhoma e: Renovimi i zakonshëm 250-400USD në muaj

Renovimi Euro 300-500USD në muaj

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje