`

Studentët nga Gana

Informacione të vizave për studentët nga Gana
 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

Studentët nga Gana kanë për të marrë vizat e tyre nga Ambasada e Ukrainës në Nigeri. Studentët mund të aplikojnë online ose mund të kontaktoni përfaqësuesin tonë lokale në Gana për pranimet dhe procesit të vizave.

Admission 2017-2018 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / Telegram: +38 (063) 654-09-52 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraine. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje