`

Studentët nga Malavi

Informacione të vizave për studentët Malawi
 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

Studentët nga Malavi keni për të marrë vizat e tyre nga Ambasada e Ukrainës në Afrikën e Jugut. Studentët mund të aplikojnë online ose mund të kontaktoni përfaqësuesin tonë lokale në Malawi për pranimet dhe procesit të vizave.
Zyrat tona përfaqësuese do të ju udhëzojë më mirë në procesin e vizave dhe rreth mbërritjes së informacionit.
Studentët mund të merrni broshura dhe broshura në zyrën tonë lokale përfaqësuese:

kërkesat për viza:

Studentët mund të shkoni direkt në Afrikën e Jugut, ose mund të japin të gjitha dokumentet e tyre të përfaqësuesit tonë për Visa. përfaqësuesit tanë do të shkojnë atje për të marrë të gjithë nxënësit e vizave së bashku.

Ambasada e Ukrainës është e vendosur në Pretoria, Afrika e Jugut.

Dokumentet e nevojshme për vizë studimi janë:
1. Pasaporta origjinale (duhet të jetë e vlefshme për një vit)
2. Gjashtë pasaportë photos madhësia (6 x 4)
3. Forma e Aplikimit Complete i mbushur (ju mund ta shkarkoni këtu)
4. Ftesa studim origjinale nga Qendra Pranimi Ukrainës
5. Certifikata origjinale e HIV-Test- (Ambasada do të përkthejnë këtë dokument)
6. Original Certifikata School me Notave ose Points (duhet të jetë me vulë Apostile bashkangjitur) – (Ambasada do të përkthehet dhe të legalizojë këtë dokument)
7. Original Certifikata lindjes (duhet të jetë me vulë Apostile bashkangjitur) – (Ambasada do të përkthehet dhe të legalizojë këtë dokument)
8. Original certifikatë ekzaminimi mjekësor vërtetuar nga organi zyrtar (duhet të jetë me vulë Apostile bashkangjitur) – (Ambasada do të përkthehet dhe të legalizojë këtë dokument)

VISA AKUZAT DETAJE:

1. Tarifa Visa: 680 Rands
2. Përkthimi i çdo dokumenti: 400 rant (4 dokumentet për çdo nxënës duhet të jenë të përkthyera). Shuma totale për Transtion në gjuhën ukrainase: 1600 rant.
3. Certifikimi i përkthimit të çdo dokumenti: 400 rant (4 dokumentet për çdo nxënës duhet të jenë të përkthyera). Shuma totale për certifikimin e Përkthimit: 1600 rant.
4. Legalizimi i çdo dokumenti: 400 rant (3 dokumentet për çdo nxënës duhet të jenë të përkthyera). Shuma totale për legalizimin e 3 dokumentet: 1200 rant.
5. Akuzat përfaqësuese tona të udhëtimit: 1620 Dollar Namibian.
Akuzat totale për ukrainas Visa Studimi: 6700 Dollarë Namibian ose rand Afrikës së Jugut.

P.S.: Studentët e Malavi përballen me shumë vështirësi në marrjen e vizave që është arsyeja pse ne kemi vendosur që të organizojmë shërbimet e vizave vetëm për studentët tanë. Tani nxënësit nuk do të përballet me probleme dhe do të marrë vizat e tyre të lehtë.

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje