`

Studentët nga Afrika e Jugut

Informacione të vizave për studentët nga Afrika e Jugut për Studimin në Ukrainë
 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

Studentët nga Afrika e Jugut ka për të marrë vizat e tyre nga Ambasada e Ukrainës në Afrikën e Jugut. Studentët mund të aplikojnë online ose mund të kontaktoni përfaqësuesin tonë lokale në Afrikën e Jugut për pranimet dhe procesit të vizave.

kërkesat për viza:

Studentët mund të shkoni direkt në Ambasadën ose mund të dërgoni dokumentet e tyre me postë të Ambasadës së Ukrainës në Pretoria, Afrika e Jugut.

Ambasada e Ukrainës është e vendosur në Pretoria, Afrika e Jugut.

Dokumentet e nevojshme për vizë studimi janë:
1. Pasaporta origjinale (duhet të jetë e vlefshme për një vit)
2. Gjashtë pasaportë photos madhësia (6 x 4)
3. Forma e Aplikimit Complete i mbushur (ju mund ta shkarkoni këtu)
4. Ftesa studim origjinale nga Qendra Pranimi Ukrainës
5. Certifikata origjinale e HIV-Test- (Ambasada do të përkthejnë këtë dokument)
6. Original Certifikata School me Notave ose Points (duhet të vërtetohet nga Ministria e Punëve të Jashtme të Zambisë OR duhet të jetë me vulë Apostile) – (Ambasada do të përkthehet dhe të legalizojë këtë dokument)
7. Original Certifikata lindjes (duhet të vërtetohet nga Ministria e Punëve të Jashtme të Zambisë ORshould të jetë me vulë Apostile) – (Ambasada do të përkthehet dhe të legalizojë këtë dokument)
8. Original certifikatë ekzaminimi mjekësor vërtetuar nga organi zyrtar (duhet të vërtetohet nga Ministria e Punëve të Jashtme të Zambisë OR duhet të jetë me vulë Apostile) – (Ambasada do të përkthehet dhe të legalizojë këtë dokument)

VISA AKUZAT DETAJE:

1. Tarifa Visa: 680 rant
2. Përkthimi i çdo dokumenti: 400 rant (4 dokumentet për çdo nxënës duhet të jenë të përkthyera). Shuma totale për Transtion në gjuhën ukrainase: 1600 rant.
3. Certifikimi i përkthimit të çdo dokumenti: 400 rant (4 dokumentet për çdo nxënës duhet të jenë të përkthyera). Shuma totale për certifikimin e Përkthimit: 1600 rant.
4. Legalizimi i çdo dokumenti: 400 rant (3 dokumentet për çdo nxënës duhet të jenë të përkthyera). Shuma totale për legalizimin e 3 dokumentet: 1200 rant.
5. Akuzat përfaqësuese tona të udhëtimit: 1620 rant.

Akuzat totale për ukrainas Visa Studimi: 6700 Afrikës së Jugut Rand.

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje