`

Studiuar mjekësi në Ukrainë

A jeni gati për të Studiuar mjekësi në Ukrainë?

cilësi të lartë të arsimit evropian, proces i lehtë pranimit dhe tarifat më të ulëta për shkollim në Europë. Kjo është arsyeja pse ju duhet të zgjidhni Ukrainën!

Apliko tani
arsyet për të

Studiuar mjekësi në Ukrainë

1)student i huaj kanë të drejtë të marrin Shtetet e Bashkuara provimit për licencim mjekësore dhe të hyjë pasuniversitare Mjekësi (seli) trajnimi në Shtetet e Bashkuara.
2)akreditimit imed është njohur nga Komisioni i Arsimit për të diplomuarit e huaj Mjekësore (ECFMG) dhe Këshilli Mjekësore e Kanadasë (MCC) për drejta e të diplomuarve për të marrë certifikimin dhe licencimin.
3)Ukrainë Universitetet janë njohur nga Organizata Botërore e Shëndetësisë
4) Studentët ndërkombëtarë kanë të drejtë të marrin pjesë në Shtetet e Bashkuara Mjekësi Licencimi provimit & marrë vërtetimin ECFMG. Certifikimit ECFMG kërkon që të gjithë të diplomuarit që kanë kaluar Hapi USMLE 1 dhe Hapi 2 (dy seksione), paraqesë një transkript përfundimtar, dhe të sigurojë një kopje të diplomës për mbarimin për verifikim. Pasi certifikimit ECFMG i është dhënë të diplomuarit kanë të drejtë për arsim pasuniversitar Mjekësore (Trajnim Residency) në Shtetet e Bashkuara.
)Shumica Ukrainë Universitetet mjekësore janë të njohura nga Këshilli Mjekësore indian, Pakistan mjekësore dhe Këshilli Dentare, Këshilli Evropian i Mjekësisë dhe Këshilli i Përgjithshëm Mjekësore (Regjistrimi i kufizuar) të Britanisë së Madhe.
6)Shumica Universitetet mjekësore Ukraina kanë marrëdhënie me shumë institucione shkencore të ish-Bashkimit Sovjetik dhe në të gjithë botën, të tilla si Akademinë Mjekësore Poloni, Universiteti Cambridge, Universiteti Virden, Klinikat e Urgjent Mjekësisë në Gjermani, Belgjikë, Austria dhe Izraeli. Qendra mjekësore e Cardiff (Angli), Medical Center në Sent-Etien (Francë), New York Medical Center, Ukrainian Shoqata Mjekësore në Kanada dhe Austri.
7) studentët e mjekësisë Ukrainë kanë të drejtë për të botuar në Shtetet e Bashkuara Mjekësi Licencimi provimit (USMLE) dhe shumë më tepër, etj ...
8) studentët e mjekësisë Ukrainë kanë të drejtë për Bordin e Vlerësimit gjuhësore profesionale (stomak) e Mbretërisë së Bashkuar (Britani e Madhe) Shumë më tepër ETJ.

Shumica e universiteteve mjekësore Ukrainës ,kolegje ofron kurset e mëposhtme për studentët të cilët dëshirojnë për një diplomë Bachelor, pas shkollës së mesme të lartë.

Mjekësi e Përgjithshme (Doktor i Mjekësisë Diplomë) – 6 vjet kurs
Stomatologji (Doktor i Stomatologjisë Diplomë) – 5 Sigurisht vit
pediatri (Doktor i Mjekësisë Diplomë) – 6 Sigurisht vit
farmaci (Bachelor i Farmacisë Diplomë) – 5 Sigurisht vit

Mjekësi e Përgjithshme

Kjo është një kurs gjashtë vit dhënien “Doktor i Mjekësisë” (MD) shkallë. Kjo është ekuivalente me “Bachelor i Mjekësisë & Bachelor i Kirurgjisë” (Nbrbsh) Grada shkencore që jepet nga vende të Komonuelthit të tilla si Britania e Madhe, Australi, India etj. Pranimi në kurs është filluar pas një kontratë të nënshkruar në mes të studentëve dhe universitetit. Tarifat për studentët ndërkombëtarë janë të shprehura në dollarë dhe mbetet konstant gjatë kohëzgjatjes së kontratës.

Mediumi i mësimit është gjuha angleze për të gjithë gjashtë vjet për studentët ndërkombëtarë. Kursi ofrohet në rusisht / ukrainase për kandidatët lokalë. Kandidatët që studiojnë në të mesme angleze gjatë gjashtë viteve të jepen kurse të gjuhës për dy vitet e para, në mënyrë që ata mund të jenë të aftë në gjuhën lokale për të biseduar me pacientët dhe të përdorimit të përditshëm.

Kurrikula mësuar në Universitetin miratohet nga Ministria e Arsimit dhe Ministria e Shëndetit Publik të Ukrainës.

Studentët janë formuar në grupe të vogla 6-10 për klasat e. Për shkak të një grupi të vogël të studentëve, Vëmendje individuale është e mundur për çdo nxënës. Për dy vitet e para nxënësit mësohen në klasë. Në vitin e 2, Studentët janë të mësohen edhe lëndët klinike dhe jepet trajnimi klinik në spitalet për përvojë praktike.

Një student ka nevojë për të lexuar tekstet dhe të bëjë vetë-përgatitje para se të marrë pjesë në një klasë. Notes janë dhënë për të njëjtën. Studentët mund të huazoni libra nga biblioteka ose blerjen librat e tyre. studentët duhet 100% vijimi i klasës. Nëse ata mungojnë, ata kanë për të Rework klasën në fundjavë, pas lejen e duhur nga mësuesit e kursit.

Çdo seancë klasë vlerësohet. Nuk janë provimet e brendshme të kaluar. Çdo vit i arsimit është i rëndësishëm dhe duhet të miratohet para se studenti është e lejuar për të diplomuar. Përveç shqyrtimit të brendshëm të universitetit, studenti duhet të kalojë testin e Shtetit (ekzaminimi i jashtëm) para diplomimit e 3 dhe 6-të të arsimit. Në vitin e diplomimit, studenti testohet në aftësi praktike në disiplinën klinike në shtratin e pacientit (testi praktik) dhe në aftësi shkencore dhe teorike (testi teorik). Të dy kanë për të kaluar para diplomimit.

pas diplomimit, studenti mund të ushtrojë ose të regjistrohen në mbi 20 specializimet e ofruara nga universiteti si kardiologji, mjekësi klinike, onkologji, radiologji, etj shëndetit publik. Aplikoni këtu për të studiuar mjekësi

Stomatologji (Stomatologji)

Kjo është një kurs pesëvjeçar. Nxënësit janë mësuar profilin bazë mjekësore dhe biologjike dhe disiplinat klinike për stomatologji. Me përfundimin e studimeve të diplomuarit janë të dha “Diploma e një doktori ” ose shkallën e BDS. Nxënësit janë mësuar disiplina teorike dhe klinike si stomatologjisë terapeutik dhe ortopedike. Departamenti është i pajisur mirë në drejtim të lokaleve, pajisje, mjetet mësimore. Një spital mësimi në qendër të qytetit është i ngarkuar me pacientë. Studentët studiojnë problemet kryesore të stomatologjisë: kariesit të dhëmbëve, Periodontitis dhe sëmundjet e mukozën në zgavrën e gojës. Detyra kryesore e fakultetit është përsosja e arsimit të lartë stomatologji. Fakulteti optimizes procesin arsimor synon aktivizimin aftësinë njohëse të nxënësve, zhvilluar një zakon për arsimore & hulumtim dhe duke përfshirë një qasje kreative për veprimtarinë profesionale. Fakulteti i ndihmon nxënësit për të marrë njohuri të shkëlqyera në fushën e dhëmbëve. Ajo rritet dhe zhvillohet, thithjen gjithë të mirat, nga përvoja e punës së universitetit. Universiteti gjithashtu ofron kurs pas universitar dhe trajnimit klinik në Stomatologji. Aplikoni këtu për të studiuar stomatologji

pediatri

Kjo është një kurs gjashtë vit dhënies së “Doktor i Pediatrisë” shkallë. Ajo është ofruar në gjuhën ruse dhe ukrainase vetëm. Kursi është i ngjashëm me “Mjekësi e Përgjithshme” por fokusi klinike është në foshnjore, kirurgji të mitur etj. Ata që përfundojnë këtë kurs të marrë diplomën e pediatrit. Studenti merr arsimim të përgjithshëm biologjike dhe mjekësore në dy vitet e para. Arsimi pediatrik fillon nga i treti në year.Students gjashtë zotëruar njohuri të anatomisë fëmijëve, fiziologji, patologji dhe higjiena, sëmundjet, trajtimi i defekte të lindur, hip dhe hip-të përbashkët të zhvillimit dhe të tjerët. kurse universitare Posta dhe trajnimit klinik ofrohet. Aplikoni këtu për të studiuar pediatri

farmaci

Kjo është një kurs pesëvjeçar dhënies së “Bachelor i Farmacisë” shkallë. Kursi ofrohet në gjuhën ruse dhe ukrainase vetëm. Nxënësit janë mësuar bazat e mjekësisë dhe të biologjisë dhe disa aspekte klinike shumë. Me përfundimin diploma e farmacistit është dhënë. Ata janë të trajnuar për të punuar në kompanitë dhe / ose për kërkime. A metodike është krijuar për të trajnimit specialistë shumë të kualifikuar. Departamentet kryeministër janë: farmakologji, biologji, gjenetikë, botanikë, in-organik kimise, analitike, kimi fizike dhe organike. pasuniversitare dhe master kurse Post janë ofruar edhe në Farmaci. Aplikoni këtu për të studiuar farmaci

ushqyese

Kjo është një tre vit ose një kurs katër vit dhënies së “Bachelor i Infermierisë” shkallë. Studentët e parë të studiuar disiplinat themelore mjekësore dhe biologjike, subjektet pastaj klinike dhe pleqsh në situata të ndryshme. trajnimi praktik dhe teorik është dhënë në klasë dhe në spitale. Aplikoni këtu për të studiuar pleqsh

proces

Kurset e ofruara Ukrainë Universitetet mjekësore ose kolegje të ndjekin procesin me qëllim të krijimit të një Zone Evropiane të Arsimit të Lartë nga një proces i shtyrë nga 46 Vendet pjesëmarrëse dhe Këshilli i Evropës. Qëllimet kryesore janë si më poshtë:

· Lehtë për të lëvizur nga një vend në tjetrin brenda Zonës Evropiane të Arsimit të Lartë me qëllim të studimit të mëtejshëm ose punësim.

· Rritja e atraktivitetit të arsimit të lartë evropian në mënyrë që shumë njerëz nga vendet jo-Europiane të vijnë për të studiuar dhe / ose të punës në Evropë.

· Të sigurojë Evropën me një të gjerë, me cilësi të lartë dhe baza e avancuar njohurive, dhe për të siguruar zhvillimin e Evropës si një të qëndrueshme, Komuniteti paqësore dhe tolerante.

pak këshilla

Artikuj të dobishme për Ukrainën

Ju lutemi lexoni këtë artikuj rreth Ukrainës. Ajo do të jetë e dobishme për ju.

për Ukrainën - informacione të përgjithshme në lidhje me Ukrainën. Mund të jetë i mërzitshëm, por të dobishme

Të jetosh në Ukrainë - Dëshmi e studentëve të huaj. Këtu ata thonë atë që ata duan në Ukrainë më

Kostoja e jetesës në Ukrainë - të gjitha në lidhje me çmim në Ukrainë. Kontrolloni se Ukraina është vendi më e lirë në Evropë.

Discover

universitetet mjekësore në Ukrainë

Të gjitha universitetet e Ukrainës janë të mëdha. Kemi zgjedhur disa që ne si më.

Universitetet mjekësore në Ukrainë

Ukraina ka 317 universitetet. Ju mund të zgjidhni ndonjë prej tyre.

Shiko të gjitha universitetet
studentët thotë

Dëshmi

Studentët e huaj duan të jenë një pjesë e komunitetit ukrainisht arsimor. Pranimi nëpërmjet Qendrës së Pranimit të Ukrainës garanton një numër të madh të shpërblimeve për studentët e huaj.

 • Rajsekr të gjitha sekretet

  Indi

  Unë isha duke kërkuar për një mundësi për të marrë arsim në Evropë. Por një zgjidhje të madhe të agjentëve më bën të çmendur. Faleminderit që ekziston Qendra Pranimi. Ajo është e abilyty e përkryer për studentët që do të studiojnë jashtë vendit. Me atë çdo gjë është e lehtë dhe e thjeshtë, dhe nuk duhet të shqetësohen për besueshmërinë e agjentit.

 • Aderinoye Raheemat

  Nigeri

  Qendra Pranimi ukrainisht, Unë dua të them në sajë të mëdha për të gjithë ekipin tuaj. Ju bëni pranimi im të lehtë dhe rehati. Kam pasur disa frikën kur kam ardhur në Ukrainë. Por Center Pranimi Ukrainian ndihmon mua me çdo gjë. Unë nuk kam ndonjë problem këtu në të gjitha. në sajë të mëdha për të gjithë stafin e Qendrës Pranimi Ukrainës.

 • Thanks erë Mungoshi

  Zimbabve

  Unë jam në Ukrainë. Unë jam marrë arsim mjekësor. Procesi im pranimit për shumë e lehtë. I kam vizë pa ndonjë problem. Unë jam i lumtur. Faleminderit Qendra Pranimi ukrainas. PS: shpërblimet tuaja mbi mbërritjes ishte e mahnitshme. Ata më ndihmon aq shumë në që jetojnë në Ukrainë. Tuaj janë më të mirë dhe ju me të vërtetë kujdeset për studentët.

fakte në lidhje me Qendrën Pranimi

Qendra Pranimi është organizatë që ndihmon nxënësit të marrë arsim jashtë vendit

 • 2,987

  studentët
 • 56

  vendet
 • 952

  universitetet
 • 100%

  Garancia Pranimi
 • 100%

  Garancia Visa
 • 100%

  Garancia e karrierës

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje