`

përkthim

Përkthimi i dokumenteve në gjuhët e Ukrainës nga Qendra Pranimi Ukrainës
 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

Disa Universitetet në Ukrainë kërkojnë kopje të Lartë (dytësor) certifikatat e shkollës me transkriptet përkthyer në ukrainisht nga Qendra Pranimi ukrainisht.

Shërbimit të përkthimit kosto vetëm $50. Dokumentet janë postuar së bashku me letrën origjinale ftesës për të kursyer paratë tuaja në akuzat ndërlidhës.

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje