`

Tarifë shkollore

Rreth Qendra Pranimi Ukrainës. Studimi në Ukrainë
 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

kurse mjekësore

KURSE shkollim (ukr. / Rus Gjuha) në vit shkollim (Gjuhe angleze) në vit
Bachelors Masters / xurxull Bachelors Masters
1 Mjekësi e Përgjithshme 3800 4100
2 Stomatologji 4000 4400
3 farmaci 3700 3800
4 Mjekësore dhe Menaxhimi Farmaceutike 1700 2000
5 Psikologji mjekësore 1700 2000
6 Obstetrikë dhe Gjinekologji nga $4400
7 Allergology dhe Imunologjisë nga $4400
8 Gastroenterology nga $4400
9 gjenetikë nga $4400
10 Gjinekologji Child nga $4400
11 Child Sëmundjet infektive nga $4400
12 Stomatologji Child nga $4400
13 Kirurgjia e fëmijëve nga $4400
14 Kujdesi mjekësor intensiv dhe Therapy nga $4400
15 Sëmundjet infektive nga $4400
16 Farmakologji klinike nga $4400
17 kardioligji nga $4400
18 Lëkurës dhe veneriane Sëmundjet nga $4400
19 Combustology dhe Kirurgjisë Plastike nga $4400
20 Radio Diagnoza dhe terapia nga $4400
21 neurologji (fëmijë dhe të përgjithshme) nga $4400
22 Neurokirurgji nga $4400
23 onkologji nga $4400
24 Orthodontics nga $4400
25 stomatologji ortopedike nga $4400
26 ophtalmology nga $4400
27 Anatomia patologjike nga $4400
28 pediatri nga $4400
29 Care Infant nga $4400
30 Stomatologji profilaktik nga $4400
31 Psikiatria dhe narcology nga $4400
32 Pulmonology nga $4400
33 Reumatologji nga $4400
34 Mjekësia Family nga $4400
35 Traumatologji dhe Orthopedia nga $4400
36 urologji nga $4400
37 fizioterapi nga $4400
38 Kirurgjia abdominale nga $4400
39 Surgery Thoracical nga $4400
40 Kirurgji Dentare nga $4400
41 endokrinologji nga $4400

Gjuhe / Program përgatitore: $1300.00 - $2100.00. (kjo ndryshon në të gjithë universitetet dhe qytetet).
Hostel Akomodimi: $500.00 / Vit akademik. Kjo varet nga universiteti, Lloji hotel (private ose në shkollë në pronësi), dhe numri i të burgosurve dhomë - zakonisht jo më shumë se tre (3).
Specializimi Duration: deri në 23 muaj ose më shumë.
Residency klinike: 2 vjet dhe më lart.
PhD. (me.): 3 vjet.

kushtet e pranimit
Program Graduate (Gjuhe angleze)

Një Formulari i Aplikimit kompletuar.
Një Vlefshmëria International Pasaporta me jo më pak se 1 vit (preferueshem dy ose më shumë).
pesë (kredite) Kalon në lëndët e shkencave, e cila duhet të përfshijë gjuhën angleze dhe në vijim : Biologji dhe Kimi. Një kredi në Fizikë do të jetë një avantazh.
Shkolla e mesme Sheet Result (WAEC / GCE / NECO apo Është ekuivalent), Duke treguar Lëndët dhe Marks
Shkolla e mesme Përfundimi Certificate
Jo më të vjetër se 25 vjet
Program Graduate (ukrainas / Gjuha ruse), Pas një Programi Gjuha Përgatitor

Një Formulari i Aplikimit kompletuar.
Një Vlefshmëria International Pasaporta me jo më pak se 1 vit (preferueshem dy ose më shumë).
Shkolla e mesme Sheet Result (WAEC / GCE / NECO apo Është ekuivalent), Duke treguar Lëndët dhe Marks. Një sfond shkenca do të jetë me dobi të madhe.
Shkolla e mesme Përfundimi Certificate
Jo më të vjetër se 25 vjet
Programi pasuniversitar (Gjuhe angleze)

Një Formulari i Aplikimit kompletuar.
Një Vlefshmëria International Pasaporta me jo më pak se 1 vit (preferueshem dy ose më shumë).
Mesëm Rezultati School / përfundimi Certificate
Certifikata Diplomë Bachelor
Rezultati University / Transkriptet Duke Lëndët studiuar dhe Përbërja
Njohja e gjuhës angleze
Programi pasuniversitar (ukrainas / Gjuha ruse), Pas programit A Gjuha Përgatitor

Një Formulari i Aplikimit kompletuar.
Një Vlefshmëria International Pasaporta me jo më pak se 1 vit (preferueshem dy ose më shumë).
Mesëm Rezultati School / përfundimi Certificate
Certifikata Diplomë Bachelor
Rezultati University / Transkriptet Duke Lëndët studiuar dhe Përbërja
studentë duhet të theksohet se një proces i nostrifikimit do të kryhet për të vërtetuar rezultatin dhe certifikatën e tyre(s). Kjo kryhet pas mbërritjes, ndërsa program akademik shkon. Studentët rezultatet e të cilëve nuk mund të miratohet nga vendi i tyre do të humb pranimin e tyre. Siguruar rezultatet tuaja janë legalizuar dhe mund të miratohet në bazë të kërkesës.

kurse inxhinierike dhe shkenca

# KURSE shkollim (ukr. / Rus Gjuha) në vit shkollim (Gjuhe angleze) në vit
Bachelors ($) Masters($) Bachelors ($) Masters ($)
1 Menaxhimi Administrative në mbrojtjen e Informacionit 3600
2 Air Navigation Systems (Air Navigation Systems) 4300 3600 5500 5000
3 Navigation Air (Shërbimet e trafikut ajror) 3400 4500
4 Navigation Air (Aircraft Flight Operation) 5500 6000
5 Shërbimet e trafikut ajror 3600 5000
6 Air Organizimi dhe menaxhimi i Transportit 3600 5000
7 Aircraft dhe Rocket Inxhinieri 3400
8 Aircraft Equipment 3600 5000
9 Aeroplanë dhe helikopterë 3600
10 Airport punës Technologies dhe Pajisje teknike 3600 5000
11 Ekologji e aplikuar dhe Mbrojtjen e Natyrës € 1800 € 2350 - $3001
12 Matematikë e Aplikuar 1700 - 3400 2000 - 3600
13 Matematikë e Aplikuar dhe Shkenca Informacione € 1800 € 2350
14 Fizika e aplikuar 3400 3600
15 Statistikat e Aplikuar 2000 2700
16 Architectural Mjedisi Projektimi 3600
17 arkitekturë 2000 - 3400 3000
18 Arkitektura e ndërtimit dhe ndërtim 3000
19 Automatizuar Control Systems € 1800 € 2350
20 Automatikë dhe Automatizimi Kontrollit në industrinë e transportit 3600
21 Automatizimi dhe Kompjuterike - Teknologjitë e integruara 3400 4500
22 Automatizimi dhe Telekomunikacionit € 1800 € 2350
23 Designs Automobile 2300 2500
24 Operacionet Automobile 2300 2500
25 Automobile Rrugët dhe Aerodrome ndërtimi (Autostrada dhe Fushat ajrore) 2000 2300
26 Veturat dhe automobila Facility 3000
27 Automobila dhe motorët e makinave 2300 2500
28 Avionics 3400 4500
29 biokimi 2200 3000
30 biologji 1700 2500
31 biofizikë 1700 2500
32 Biotechnical dhe Aparatet Medical And Systems 3600
33 Bioteknologji 3400
34 Studimet e ndërtimit 2300 3300
35 Kimike Makineri Prodhim dhe Pajisje € 1800 € 2350
36 Technologies kimike të karburantit dhe karbonik Materiale 3600
37 Technologies kimike të lartë molekulare komponimet 3600
38 Teknologji kimike 3400
39 kimi 2200 3000
40 Inxhineri 2000 3000
41 Kompjuterike Matematikë dhe Programim € 1800 2350
42 Kompjuter ekologjik dhe ekonomik i Monitorimit 1500 2000
43 Inxhinieri elektronike 2300 - 3400 € 2350 2500 - 4500 2400
44 Shkenca Kompjuterike 1700 - 3400 2000 3700
45 Sistemi kompjuterik i Automatizimi dhe Kontrollit 3600 2400
46 Sistemet kompjuterike dhe Automatizim 2300 2500
47 Sistemet kompjuterike dhe Networks 3600
48 Sistemet kompjuterike në fushat Transportit 2300 2500
49 Designs Kompjuter-Aided 3600
50 Kompjuter-integruar proceset teknologjike dhe prodhimi 3600
51 ndërtim 3400 4500 2400
51 menaxhimin e ndërtimit 1700 2000
53 Cutting Tools dhe Instrumente € 1800 € 2350
54 Kontrollit të Trafikut Rrugor 2300 2500
55 dizajni 3400 3600
56 Documentation Dhe Management System Information 1500 2000
57 Bioteknologji ekologjike dhe bioenergetics 3600
58 ekologji, Mbrojtja e mjedisit dhe të ekuilibruar Burimeve Natyrore Aplikim 1700 - 3400 2500 - 3600 4500
59 Menaxhimi ekologji 1700
60 Drive elektrike dhe Industrial Automation Instalimi € 1800 € 2350
61 inxhinieri elektrike € 1800 - $3400 € 2350 € 1950 - $4500 € 2600
62 Sistemet elektrike të Konsumit të energjisë elektrike 3600
63 Pajisjet elektronike 3600
64 Pajisjet dhe Sistemet elektronike 3400 3600 4500 5000
65 elektronikë € 1800 € 2350
66 Menaxhimi i energjisë 3600
67 Inxhinieri grafik dhe Gjeometri € 1800 € 2350
68 Teknologji Exploration dhe teknika € 1800 € 2350
69 Ngjyra Metalurgji Plant Equipment € 1800 € 2350
70 Karburanti Teknologji Kimike € 1800 € 2350
71 Turbinat e gazit Bimët dhe Compressor Stations 3600 5000
72 Kimi e Përgjithshme € 1800 € 2350
73 Gjeodezi dhe Geo-Information € 1800 € 2350
74 gjeodezi, Menaxhimi Hartografia dhe Land Burimeve 3400
75 Geoinformation Sistemet dhe Teknologjitë 3600
76 gjeologji € 1800 € 2350
77 Ngrohjes dhe gazit furnizimit, ventilim 3000
78 Inxhinieri ngrohjes-Power € 1800 € 2350
79 Fizikë Heat Transfer- € 1800 € 2350
80 Highway dhe Aerodromet 3600
81 Ngritese-transportit, ndërtesë, ndërtimin e rrugëve, makineri tokës bonifikimin dhe pajisjet 3000
82 Engineering Hydraulic 2000 3000
83 Industriale dhe Inxhineri 2000 3000
84 Industriale dhe Inxhineri 3600
85 Kompanitë industriale dhe Qytetet Supply elektrike € 1800 € 2350
86 Menaxhim Industrial 1700 2000
87 Informacioni dhe Sisteme matëse 3600
88 Informacionit Sistemet e Kontrollit dhe Technologies 3600
89 Kontrolli i Sigurisë së Informacionit 3400
90 Sistemet e sigurimit të informacionit 3400
91 Sisteme të Informacionit e Mbrojtjes Teknike dhe Automatizimi Përpunimi 3600
92 Pronë intelektuale 4000 5500
93 Sistemet e zbulimit Për Vendimmarrje 1500 2000
94 Anketa e Regjistrohuni Land 3600
95 Lifting-dhe-Zhvendosja, ndërtim, Inxhinieri Road dhe Rikuperimin Makineri dhe Pajisje 3000
96 Ndriçimi Teknologjia dhe Burimet e dritës 3600
97 Mirëmbajtja dhe Riparimi i mjetit ajror dhe Engines 3600 5000
98 Mirëmbajtja e Aircraft 3400 4500
99 Inxhinieri prodhimit € 1800 € 2350
100 Menaxhimi i prodhimit € 1800 € 2350
101 Mbështetje materiale € 1800 € 2350
102 Inxhinieri mekanike 2000 2300
103 Metal Forming € 1800 € 2350
104 Metrologjike Informatikë Matja Technologies 1500 - 3400 2000 - 4000
105 Mikro dhe nanoelectronics 3400
106 Zhvillimi Depozitat minerale € 1800 € 2350
107 Burimet minerale salcë € 1800 € 2350
108 Minierave Inxhinieri elektrike dhe Automatizim € 1800 € 2350
109 Minierave Geo-Mechanics € 1800 € 2350
110 Makineri minierave € 1800 € 2350
111 Mining Transport dhe Logjistikë € 1800 € 2350
112 Monitorimin e Sistemeve kompjuterike € 1800 € 2350
113 Nature Aktiviteti Mbrojtja € 1800 € 2350
114 Nonferrous Metalurgji dhe Materiale për ndërtim € 1800 € 2350
115 Proceset dhe Technologies Low-mbeturinave ore-Thermal € 1800 € 2350
116 Organizimi i Aerial Punëve dhe Shërbimeve 3600
117 Bioteknologji Pharmaceutical 3600
118 Fizike dhe Biomedical Electronics 3600
119 Kimi fizike dhe organike € 1800 € 2350
120 Shkenca fizike Material € 1800 € 2350
121 fizikë $1500 - € 1800 $2000 - € 2350
122 fiziologji 1700 2500
123 Stacione të energjisë € 1800 € 2350
124 Power-mekanike Systems € 1800 € 2350
125 Engineering Power-Plant 3400 4500
126 Kontrolli i cilësisë € 1800 € 2350
127 cilësi, Standardizimi dhe Certifikimi 3600
128 Radio Communication, Broadcasting dhe Devices TV 3600
129 Pajisje elektronike Radio, Sistemet dhe Komplekset 3400 3600 4500 5000
130 Engineering Radio 3400 4500
131 Radio Fizika dhe Elektronikë 1500 2000
132 Siguria e Informacionit dhe Komunikimit Systems 3400 3600
133 Siguria e Organizatave dhe Institucioneve 1700 2000
134 Engineering Software 3400 4500
135 Specializuara Computer Systems 2300 2500
136 Metalurgji çeliku € 1800 € 2350
137 studim € 1800 € 2350
138 Inxhinieri sistemi 3400 4500
139 Programim sistemi 3600
140 software sistemi 3600
141 Teknologjia e ndërtimit ndërtimeve, Produkte dhe Materiale 3000
142 Teknologji e elektronike Multimedia mjeteve 3600
143 Sistemet e telekomunikacionit dhe Networks 3600
144 Telekomunikacionit 3400
145 Mekanikë teorike € 1800 € 2350
146 transportit Systems 3600
147 transportit Technologies 3400 4500
148 Furnizimi me ujë dhe kullimit (Sewagery) 3000

Gjuhe / Program përgatitore: $1300.00 - $2100.00 - (kjo ndryshon në të gjithë universitetet dhe qytetet).
Hostel Akomodimi
: $500.00 / Vit akademik - $1000.00 / Vit akademik. Kjo varet nga universiteti, Lloji hotel (private ose në shkollë në pronësi), dhe numri i të burgosurve dhomë - zakonisht jo më shumë se tre (3)
KËRKESA TË PËRGJITHSHME Pranimi

Program Graduate (Gjuhe angleze)

 • Një Formulari i Aplikimit kompletuar
 • Një Vlefshmëria International Pasaporta me jo më pak se 1 vit (preferueshem dy ose më shumë)
 • pesë (kredite) Kalon në lëndët e shkencave, e cila duhet të përfshijë gjuhe angleze dhe në vijim : fizikë, kimi, Matematikë. Një kredi nëgjeografi është e nevojshme edhe për kurset e Mjedisit dhe Gjeologjia lidhur.
 • Shkolla e mesme Sheet Result (WAEC / GCE / NECO apo Është ekuivalent), Duke treguar Lëndët dhe Marks
 • Shkolla e mesme Përfundimi Certificate
 • Jo më të vjetër se 25 vjet

Program Graduate (ukrainas / Gjuha ruse), Pas një Programi Gjuha Përgatitor

 • Një Formulari i Aplikimit kompletuar
 • Një Pasaporta International me zgjatje jo më pak se vitin (preferueshem dy ose më shumë).
 • Shkolla e mesme Sheet Result (WAEC / GCE / NECO apo Është ekuivalent), Duke treguar Lëndët dhe Marks. Një sfond shkenca do të jetë me dobi të madhe.
 • Shkolla e mesme Përfundimi Certificate
 • Jo më të vjetër se 25 vjet

Programi pasuniversitar (Gjuhe angleze)

 • Një Formulari i Aplikimit kompletuar.
 • Një Pasaporta International me zgjatje jo më pak se vitin (preferueshem dy ose më shumë).
 • Mesëm Rezultati School / përfundimi Certificate.
 • Certifikata Diplomë Bachelor.
 • Rezultati University / Transkriptet Duke Lëndët studiuar dhe Përbërja.
 • Njohja e gjuhës angleze.

Programi pasuniversitar (ukrainas / Gjuha ruse), Pas programit A Gjuha Përgatitor

 • Një Formulari i Aplikimit kompletuar
 • Një Vlefshmëria International Pasaporta me jo më pak se 2 vite
 • Mesëm Rezultati School / përfundimi Certificate
 • Certifikata Diplomë Bachelor
 • Rezultati University / Transkriptet Duke Lëndët studiuar dhe Përbërja

studentë duhet të theksohet se një proces i nostrifikimit do të kryhet për të vërtetuar rezultatin dhe certifikatën e tyre(s). Kjo kryhet pas mbërritjes, ndërsa program akademik shkon. Studentët rezultatet e të cilëve nuk mund të miratohet nga vendi i tyre do të humb pranimin e tyre. Siguruar rezultatet tuaja janë ligjore, legjitim dhe mund të miratohet në bazë të kërkesës.

Shkencat shoqërore, drejtuesit & shkencat humane

# KURSE shkollim (ukr. / Rus Gjuha) në vit shkollim (Gjuhe angleze) në vit
Bachelors $ Masters $ Bachelors $ Masters $
1 Kontabilitet dhe Auditim 1700 - 3400 2000 - 3600 2400
2 Kontabilitet dhe Auditim i Aktiviteteve Ekonomike Ndërkombëtare 1700 - 2000 2400
3 revizion € 1800 € 2350 2400
4 Menaxhimi administrative 4000 5500
5 Banking 1700 - 2200 2000 - 3500
6 Ekonomi biznesit 2200 2400
7 Menaxhimi i biznesit 1700 2000
8 Cinema And Television Art 2500 4000 3500 5500
9 Komerciale dhe Punës Ligji 1700 2000
10 Business Commercial dhe Tregtisë 2200 3200
11 Kompanitë Aktiviteti jashtme ekonomike € 1800 € 2350
12 Ekonomi kompanisë € 1800 € 2350
13 Kompjuter dhe Sistemeve të Informacionit në Menaxhimin e Organizatave 2300 2500
14 Studimi Vendi 3500 5000 4500 7000
15 Kibernetika në Ekonomi 3400 3600
16 Departamenti i Menaxhimit dhe Logjistikës 2300 2500
17 Kibernetika ekonomike 2000 3500
18 Teoria ekonomike 2000 - € 1800 € 2350
19 Ekonomi dhe Menaxhim Biznesi 1700 2000
20 Ekonomi dhe Menaxhimi i Organizatës 1700 2000
21 Ekonomi dhe Marketing € 1800 € 2350
22 Ekonomi dhe Menaxhim Personeli 1700 2000
23 Ekonomia e Ndërmarrjes 2000 - 3400 3000 - 3600
24 financë 2000 2700
25 Financa dhe krediti 2000 - 3400 2700 - 3600 3200
26 Financa dhe Bankave € 1800 € 2350
27 Ligji për Bankat financiare dhe 1700 2000
28 Menaxhimi Financiar 1700 2000
29 Politika Foeign 5000 7000
30 Filologji të huaj 2500 4500 3500 6000
31 histori 1500 2000
32 Hotel dhe Restaurant Menaxhim 2000 3200
33 Pronë intelektuale 3600
34 Biznesit ndërkombëtar 4000 - 4300 4500 2400
35 Biznesit Ndërkombëtar dhe Reklamim 1700 2000
36 Biznesit Ndërkombëtar dhe Marketing 1700 2000
37 Law International Commercial 1700 2000
38 Marrëdhëniet Ndërkombëtare Ekonomike 4000 - 4300 4500 - 5000 5000 7000
39 Ekonomi Ndërkombëtare 2200 - 3400 3000 - 4500 3500
40 Ekonomi Ndërkombëtare dhe Banking 1700 2000
41 Ekonomi Ndërkombëtare dhe Financave 1700 2000
42 Ekonomi Ndërkombëtare dhe Menaxhim Personeli 1700 2000
43 Informacione International 3500 - 4300 4500 - 5000 4500 7000
44 E drejta ndërkombëtare 4300 - 4500 4500 - 5000 5500 7000
46 International Marketing dhe Gazetari Ekonomike 1700 2000
47 Monetar Ndërkombëtar dhe Marrëdhëniet financiare 1700 2000
48 Marrëdhënie ndërkombëtare 2000 - 4000 2700 - 5000 5000 7000
49 Marrëdhënie ndërkombëtare Politika 1700 2000
50 gazetari 1500 - 4300 2500 - 4500 2400 5500
51 jurisprudencë 3400 3600
52 Mbrojtja e Punës dhe aerologji € 1800 € 2350
53 ligj 2500 3300
54 gjuhësi 1500 2500
55 logjistikë 3600
56 managemant 2000 - 3400 2700 - 3500
57 Menaxhimi dhe Legjislacioni Ekonomik € 1800 € 2350
58 Menaxhimi i Ndërmarrjeve dhe Administratës 3600
59 Menaxhimi i Aktivitetit Ekonomik me Jashtë 3600
60 Menaxhimi i Biznesit Ndërkombëtar dhe Aktivitetet Tregtisë së Jashtme 1700 2000
61 Menaxhimi i Organizatës 2500 3000 - 4000 3500 5500
62 Menaxhimi i aktiviteteve Tregtisë dhe Tregtare 1700 2000
63 marketing 2000 - 3400 2700 - 3600 3500
64 Matematikë 2000 2700
65 Ndërtimi i komunës dhe i qytetit Ekonomi 2000 3000
66 Zyra e Menaxhimit të Informacionit 4300 4500
67 Menaxhimi i personelit dhe Ekonomi të punës € 1800 € 2350
68 Menaxhimi i personelit dhe Ekonomisë Punës 2000 2700
69 filologji 4300
70 Lidershipi politik dhe Administratat publike 1700 2000
71 Marketing Politik dhe Administratat publike 1700 2000
72 Shkenca Politike 1500 - 2500 2000 - 4000 3500 5500
73 Psikologji praktike 1700 2000
74 Profesionale Komunikimi Gjuhë të huaja € 1800 € 2350
75 Menaxhimi i Projekteve 3600
76 psikologji 1500 - 4300 2500 - 4500 3000 5500
77 Botimet dhe Business poligrafik 3400
78 Punë sociale 3600
79 sociologji 3600
80 Teatri Art 2500
81 turizëm 2000 - 3400 3200 - 3600 4000
82 Menaxhimi i Turizmit dhe Hotel Business 1700 2000
83 Ndërtimi Town dhe Ekonomisë 3000
84 përkthim 2500 4500 3500 6000

Gjuhe / Program përgatitore: $1300.00 - $2100.00 - (kjo ndryshon në të gjithë universitetet dhe qytetet).
Hostel Akomodimi
: $450.00 / Vit akademik - $1000 / Vit akademik. Kjo varet nga universiteti, Lloji hotel (private ose në shkollë në pronësi), dhe numri i të burgosurve dhomë - zakonisht jo më shumë se tre (3)

kushtet e pranimit

Program Graduate (Gjuhe angleze)

 • Një Formulari i Aplikimit kompletuar.
 • Një Vlefshmëria International Pasaporta me jo më pak se 1 vit (preferueshem dy ose më shumë).
 • pesë (kredite) Kalon në lëndët e shkencave sociale, e cila duhet të përfshijë gjuhe angleze dhe ndonjë nga këto : ekonomi, tregti,Matematikë, qeveri, Kontabiliteti financiar, letërsi, etj.
 • Shkolla e mesme Sheet Result (WAEC / GCE / NECO apo Është ekuivalent), Duke treguar Lëndët dhe Marks
 • Shkolla e mesme Përfundimi Certificate
 • Jo më të vjetër se 25 vjet

Program Graduate (ukrainas / Gjuha ruse), Pas një Programi Gjuha Përgatitor

 • Një Formulari i Aplikimit kompletuar.
 • Një Vlefshmëria International Pasaporta me jo më pak se 1 vit (preferueshem dy ose më shumë).
 • Shkolla e mesme Sheet Result (WAEC / GCE / NECO apo Është ekuivalent), Duke treguar Lëndët dhe Marks. Një sfond shkenca sociale do të jetë me dobi të madhe.
 • Shkolla e mesme Përfundimi Certificate
 • Jo më të vjetër se 25 vjet

Programi pasuniversitar (Gjuhe angleze)

 • Një Formulari i Aplikimit kompletuar.
 • Një Vlefshmëria International Pasaporta me jo më pak se 1 vit (preferueshem dy ose më shumë).
 • Mesëm Rezultati School / përfundimi Certificate
 • Certifikata Diplomë Bachelor
 • Rezultati University / Transkriptet Duke Lëndët studiuar dhe Përbërja
 • Njohja e gjuhës angleze

Programi pasuniversitar (ukrainas / Gjuha ruse), Pas programit A Gjuha Përgatitor

 • Një Formulari i Aplikimit kompletuar (Download Available Nga Universitetit Individual Shqyrtues Page In Anëtarët Zona tonë)
 • Një Vlefshmëria International Pasaporta me jo më pak se 1 vit (preferueshem dy ose më shumë).
 • Mesëm Rezultati School / përfundimi Certificate
 • Certifikata Diplomë Bachelor
 • Rezultati University / Transkriptet Duke Lëndët studiuar dhe Përbërja

studentë duhet të theksohet se një proces i nostrifikimit do të kryhet për të vërtetuar rezultatin dhe certifikatën e tyre(s). Kjo kryhet pas mbërritjes, ndërsa program akademik shkon. Studentët rezultatet e të cilëve nuk mund të miratohet nga vendi i tyre do të humb pranimin e tyre. Siguruar rezultatet tuaja janë legalizuar dhe mund të miratohet në bazë të kërkesës.

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje