`

Aviation Universities

National University Aviacionit/

National University Aviacionit

Study Aviation & Aerospace
Kirovograd State Flight Academy Of Ukrainë/

Kirovograd State Flight Academy Of Ukrainë

Study Aviation & Aerospace
Kharkiv National University Aerospace/

Kharkiv National University Aerospace

Study Aviation & Aerospace

Admission 2017-2018 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ua@admission.center Address: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
Apply online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje