`

Admiral Makarov National University Of ndërtimin e anijeve

Admiral Makarov National University Of ndërtimin e anijeve
 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

The Admiral Makarov National University of ndërtimin e anijeve në Mykolaiv është një institucion i arsimit të lartë i cili trajnon specialistë për ndërtimin e anijeve dhe aleate industrive të Ukrainës. Universiteti është emëruar pas admirali rus, Stepan Makarov, i cili ka lindur në qytet.

institutet

 • Instituti i ndërtimin e anijeve. departamentet janë:
mekanikë strukturore, mekanika fluide, ndërtimi byk, teknologjive detare, Teoria anije dhe dizajn, dhe teknologji ndërtimit të anijeve.
 • Instituti i Kompjuterike, Inxhinieri dhe Shkenca teknologjike (fakulteti i teknologjisë). departamentet janë:
Fakulteti i teknologjisë, inxhinieri saldim, projektimin dhe prodhimin e materialeve të përbërë, shkencat materiale dhe teknologji, fakulteti shkenca kompjuterike, Sistemi i automatizuar software, menaxhimi i projektit, dhe, sistemi i informacionit dhe teknologjive.
 • Instituti i Inxhinierisë Mekanike. Departamenti (fakultetin e inxhinierisë të energjisë). departamentet janë:
Kushtëzimi dhe ftohëse, detare dhe bimëve stacionare energjisë, Fizika termike dhe njësitë avull-gjenerimin, turbinat, Mekanika dhe ekologji, Motorët me djegie të brendshme, ekologji, detare teknologji inxhinieri mekanike dhe mekanika dhe inxhinieri mekanike.
 • Instituti i Kontrollit Automatik dhe Inxhinierisë Elektrike. departamentet janë:
sistemet e kontrollit kompjuterike ndihmuar, Anija pajisjet elektrike dhe siguria e informacionit, sistemet elektrike të energjisë, inxhinieri automatike të kontrollit, inxhinieri teorike elektrike dhe sistemet elektronike, proceset impuls dhe teknologjitë, dhe, detare inxhinieri instrument.
 • Instituti i Shkencave Humane. departamentet janë:
Teoria dhe historia e shtetit dhe ligjit, ligj, gjuhësi aplikuar, Studimet sociale dhe humane, gjuhë moderne, dizajni, Olimpik dhe sportive profesionale teori, dhe, trajnimit fizik dhe sportet.
 • Instituti i korrespondencë dhe të mësuarit e largët, (fakulteti i teknologjive të lëvizshme). departamentet janë:
mekanika teorike, graphics inxhinieri, sigurinë e jetës dhe të mbrojtjes civile, natural sciences, matematikë e lartë, fizikë, dhe, filozofi dhe kulturore studime.

fakultetet

 • teknologji
 • inxhinierike të energjisë
 • teknologjive celulare
 • Inxhinieri dhe ekonomi
 • përgatitje

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje