`

Medical

Study medicine in Donetsk National Medical University. Mbbs kurse në Ukrainë./

National University Medical Donetsk

Studiuar mjekësi në Ukrainë
National University Of Pharmacy Ukrainës. Studimi në Ukrainë. MBBS Kurse në Ukrainë./

National University Of Pharmacy Ukrainës

Studiuar mjekësi në Ukrainë
Ivano Frankivsk National University Medical. Studiuar mjekësi në Ukrainë. MBBS courses with low tuition fees/

Ivano Frankivsk National University Medical

Studiuar mjekësi në Ukrainë
Ternopil University Medical State. Studiuar mjekësi në Ukrainë. MBBS courses in Europe with low tuition fees/

Ternopil University Medical State

Studiuar mjekësi në Ukrainë
National University Medical Danylo Halytsky Lviv. Studiuar mjekësi në Ukrainë. Mbbs kurse në Ukrainë./

National University Medical Danylo Halytsky Lviv

Studiuar mjekësi në Ukrainë
Bukovinian University Medical State. Study cheap medicine in Europe. MBBS coures in Ukraine./

Bukovinian University Medical State

Studiuar mjekësi në Ukrainë
Zaporozhzhie University Medical State. Studiuar mjekësi në Ukrainë. MBBS lirë Kurse në Ukrainë./

Zaporizhzhya University Medical State

Studiuar mjekësi në Ukrainë
National University Medical Kharkiv. Studiuar mjekësi në Ukrainë. MBBS Studimi në Ukrainë./

National University Medical Kharkiv

Studiuar mjekësi në Ukrainë
National University Medical Bogomolets. Studimi në Ukrainë. Mbbs kurse në Ukrainë/

National University Medical Bogomolets

Studiuar mjekësi në Ukrainë
National University Medical Vinnitsa. Mbbs kurse në Ukrainë. Studiuar mjekësi në Ukrainë./

National University Medical Vinnitsa

Studiuar mjekësi në Ukrainë
Dnipropetrovsk State Medical Academy - Studiuar mjekësi në Ukrainë. MBBS kurse në Evropë/

Dnipropetrovsk State Medical Academy

Studiuar mjekësi në Ukrainë
Poltaa universitet mjekësor dhe dentar/

Poltava Mjekësi & University Dental

Studiuar mjekësi në Ukrainë

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje