`

National University Medical Vinnitsa

National University Medical Vinnitsa. Mbbs kurse në Ukrainë. Studiuar mjekësi në Ukrainë.
 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

KUSHTET e pranimit për studentë NDËRKOMBËTARE

2016-2017 VIT AKADEMIK

Sipas Kabinetit të Ministrave të Ukrainës № dekretin 163, i datës 31.03.15 nga 08.04.2015 rregullat e qëndrimit në Ukrainë për të huajt, të cilët kanë ardhur për studime në ndryshimin e vizave.

Periudha e qëndrimit është përcaktuar nga vlefshmërisë së vizës. Ne ju paralajmëroj, se universiteti nuk do të jetë në gjendje për të bërë regjistrimin për një student në qoftë se nuk do të jetë më pak se 15 ditë para skadon viza.

Të gjithë shtetasit e huaj që kanë certifikatë të lartë të shkollës së mesme apo shkallë më të lartë universitar / kolegj nga një institucion akademik të njohur kanë të drejtë për t'u pranuar në Pirogov National University Memorial Medical, Vinnytsya (njohur nga OBSH). Gjuhët themelore e mësimit janë Ukrainian / Rusisht. Shtetasit e huaj të cilët nuk e dinë ukrainase / ruse gjuhën / angleze ose që kanë komandën jo i plotë i saj mund të studiojnë ukrainas gjuhën / ruse në Fakultetin Përgatitor të Universitetit bashkë me kursin parauniversitar.

Pirogov Memorial University National Medical, Vinnytsya lëshon ftesa për shtetasit e huaj që duan të studiojnë në Fakultetin Përgatitor, Fakulteti i Mjeksise #1 dhe Fakulteti i Mjekësisë #2 (specialitete: Mjekësi e Përgjithshme, Psikologji mjekësore, pediatri), Stomatologji, farmaci (specialitete: farmaci, Pharmacy klinike) si dhe për studime post-diplomike në 53 specialitete mjekësore.

Periudha zyrtare e pranimit në Fakultetin Përgatitor është gushti, 15 deri në nëntor, 15 e vitit aktual.

Aktiviteti arsimor në Pirogov National University Medical Memorial, Vinnytsia është dhënë në 5 fakultetet, posedojnë të drejtën e shtetasve të huaj të trajnimit:

Fakulteti i Mjeksise #1 (specialiteti - "Mjekësi e Përgjithshme");

Fakulteti i Mjeksise #2 (specialitete - "Pediatri", "Psikologji Medical");

Fakulteti i Stomatologjisë (specialiteti - "Stomatologji");

Fakulteti i Farmacisë (Specialitete - "Pharmacy", "Farmaci Klinike");

Fakulteti i madh përgatitore për shtetasit e huaj në Ukrainë (licencuar futje - 500 persona);

Fakulteti i Pasuniversitare Trajnim me degën në qytetin Khmelnytskyy;

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje