`

Technical Universities

Instituti Politeknik Kiev/

Instituti Politeknik Kiev

inxhinieri Studimi në Ukrainë
Vinnytsia Universiteti Teknik Kombëtar/

Vinnytsia Universiteti Teknik Kombëtar

inxhinieri Studimi në Ukrainë
Kherson Universiteti Teknik Kombëtar/

Kherson Universiteti Teknik Kombëtar

inxhinieri Studimi në Ukrainë
Lviv Politeknik National University/

Lviv Politeknik National University

inxhinieri Studimi në Ukrainë
Zaporizhzhya Universiteti Teknik Kombëtar/

Zaporizhzhya Universiteti Teknik Kombëtar

inxhinieri Studimi në Ukrainë
Akademia Kombëtare metalurgjik e Ukrainës/

Akademia Kombëtare metalurgjik e Ukrainës

inxhinieri Studimi në Ukrainë
National University Minin e Ukrainës/

University National Mining Of Ukrainës

inxhinieri Studimi në Ukrainë
National University Politeknik Odessa. Studimi në Ukrainë./

National University Politeknik Odessa

inxhinieri Studimi në Ukrainë
Lutsk Universiteti Teknik Kombëtar. inxhinieri Studimi në Ukrainë/

Lutsk Universiteti Teknik Kombëtar

inxhinieri Studimi në Ukrainë

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje