`

Kherson Universiteti Teknik Kombëtar

Kherson Universiteti Teknik Kombëtar
 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

Kherson Universiteti Teknik Kombëtar(KHNTU) - Një nga shkollat ​​më të mira të mesme në jug të Ukrainës, historia e të cilit daton në 1957.This - institucion nivelin IV të certifikatës së akreditimit të akreditimit Seria № RD-IV 222350 i datës 10.02.2010 me vlefshmëri deri në korrik 1, 2015, numrin e licencës 270 188 seri AE e 02.07.2013r.

president:YuriyBardachov, PhD, profesor, I nderuar punëtor i Shkencave të Ukrainës.

Kabineti i Ministrave të Ukrainës № 254 mbi bazën e Kherson Industriale Institutit mars 24, 1997 bazuar Kherson State University.Based teknik në Dekretin e Presidentit të Ukrainës № 1403/2004 të 15.11.2004 Kherson State Universiteti Teknik i është dhënë statusi kombëtar.

Arsimore dhe shkencore struktura KHNTU mbulon parauniversitar, universitare dhe pasuniversitare education.Pre Education:Qendra për studime universitare (kurse, kurse përgatitore), fizike dhe teknike të shkollës së mesme (9-11 notat e shkollës së mesme.)i arsimit të lartë:fakulteti i inxhinierisë, teknologjisë dhe dizajnit, kibernetikës, ekonomi, marrëdhëniet ekonomike ndërkombëtare, 6 drejtoritë rajonale (Armians'k, Jaltë, Feodosiya, KakhovkaHenichesk Kerç), Arsimi Ekonomik dhe Teknologjik College.Postgraduate:Trajnimi fakultet dhe riaftësimi e specialistëve, studies.KHNTU pasuniversitare dhe të doktoraturës trajnon specialistë në 29 Specialitete në nivelet arsimore kualifikimit Bachelor, Specialist dhe Master. Ekonomik dhe Teknologjik College përgatit profesionistë të rinj në katër specialitete.

Fakultetet e Universitetit Kombëtar Teknik Kherson:

 • Fakulteti i Ekonomisë
 • Fakulteti i Cybernetics
 • Fakulteti i Teknologjisë dhe Design
 • Fakulteti i Inxhinierisë
 • Departamenti i Marrëdhënieve Ekonomike Ndërkombëtare
 • Fakulteti i korrespondencës dhe në distancë të mësuarit

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje