`

vizë & imigrim

Rreth Qendra Pranimi Ukrainës. Studimi në Ukrainë
 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

Dokumentet e nevojshme për vizë ukrainisht:

 • Forma e aplikimit për vizë mbushur (Kliko këtu për ta shkarkuar)
 • Pasaporta International (vlen jo më pak se një vit)
 • Letër Original Ftesë nga Universiteti përmes Qendrës Pranimi Ukrainës
 • Certifikate lindje (duhet të jetë me Apostile vulën ose legalizuar nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe të përkthyer në gjuhën ukrainase)
 • Certifikata origjinale e shkollës (O Niveli i / SSCE / HSSC , Bachelor apo Diplomë Master nëse është e mundur) (duhet të jetë me Apostile vulën ose legalizuar nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe të përkthyer në gjuhën ukrainase)
 • General Medical Fitness Certificate (duhet të jetë me Apostile vulën ose legalizuar nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe të përkthyer në gjuhën ukrainase)
 • Letra e miratimit nga Ministria e Arsimit (Për Afrikën Perëndimore Nigeri )
 • Shëndeti i përgjithshëm- Certifikata mjekësore e lëshuar të paktën dy muaj para hyrjes në në Ukrainë .
 • Përkthyer në Ukrainës dhe legalizuar nga noteri publik ose Ambasada e Ukrainës (Duhet të legalizohet nga Ministria e Shëndetësisë për Afrikën Perëndimore , Nigeri )
 • Certifikata mjekësore duke treguar mungesa e AIDS / HIV (duhet të jetë me Apostile vulën ose legalizuar nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe të përkthyer në gjuhën ukrainase)
 • Sigurimi shëndetësor mbulon një vit / për disa vende vetëm për periudhën Udhëtim
 • Sponsorship Letër nga Prindërve / personit i cili do të përballojë shpenzimet për nxënës gjatë qëndrimit / studiuar në Ukrainë . (Kjo nuk është një kusht për të gjitha nacionaliteteve)
 • Deklarata Bank për të provuar aftësinë financiare. (Kjo nuk është një kusht për të gjitha nacionaliteteve)
 • 8 foto pasaporte (3.5 x 4.5)
 • Për të dhe nga biletave ajrore të vlefshme për një vit.
 • Letra Konfirmimi Visa dërguar në Ambasadën nga Ministria e Punëve të Jashtme të Ukrainës
 • Studenti duhet të kontrolloni me Ambasadën e Ukrainës në vendin e tij / saj të qëndrimit të përhershëm / përkohshëm. Ambasada e Ukrainës nuk kërkon Russian / Ukrainian përkthimit për disa nacionaliteteve.

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje