`

Pse Studimi në Ukrainë

Pse Studimi në Ukrainë. Arsyet për të studiuar në Ukrainë.
 • 00

  ditë

 • 00

  orë

 • 00

  minuta

 • 00

  sekonda

1) pranimi i lehtë & Visa garantuar

Pranimi është shumë i shpejtë. ajo merr 3 ditë pune pas verifikimit të dokumenteve.

100% VISA për të gjithë studentëve ndërkombëtarë që aplikojnë me anë të Qendra Pranimi ukrainisht.

PRANIMI QUICK NË TRE ditëve të punës pas DOKUMENTI VERIFIKIMIN.

100% VISA për të gjithë studentët që aplikojnë NDËRKOMBËTARE QUICK

2) No anë, IJMB, TOEFL, IELTS, SAT , CAMBRIDGE , A.LEVEL, NABTEB, PROVIMI NOENTRANCE për pranim nëpërmjet Qendrës Pranimi Ukrainës , ju duhet vetëm rezultatin e shkollës së mesme. Masters & PhD gjithashtu duhet rezultatin transkriptin universitare.

3) Quality Education. Për të gjithë studentët ndërkombëtarë në gjuhën angleze.

4) Kurse njohur globalisht (KUSH, UNESCO, KËSHILLI EVROPIAN, etj).

5) Kosto efektive Ukraine më e lirë krahasuar me vendet e tjera. Lear më shumë për Kostoja e jetesës në Ukrainë .

6) Life Standard Evropian.

7) Pranimi në mbarë botën e Metodës ukrainas të mësimdhënies.

8) English Medium i Udhëzimit.

9) Perspektivat e shkëlqyer e punës. pas diplomimit në Ukrainë .

10) Theks në aspektet praktike në mësimdhënie.

11) Klima moderuar rreth vitit.

12) Fakulteti Ndërkombëtar Outstanding.

13) Një nga sistemet më të mira të transportit në Evropë.

14) Studentët ndërkombëtarë gëzojnë rreth 50% zbritje udhëtimit.

15) Pasurimi i përvojës me profesorë nga SHBA, CANADA, Britani e Madhe, etj.

16) Pjesëmarrja e studentëve në Seminare / Simpoziume / Project Work, etj. në qytete të tjera evropiane.

17) Program Bilateral Exchange Student me universitetet në Gjermani, Suedi, Finlandë, kontrolloni Republika, etj.

18) Tre muaj Summer Jobs gjatë pushimeve në vende si Mbretërisë së Bashkuar, SUEDI, etj.

19) Shanset e qëndrimit të përhershëm & Zgjidhja në Evropë pas përfundimit të programit të studimit.

20) 100% VISA siguroi të Ukrainës e pranimit kandidatëve Center.

21) Të Bësh Biznes në Evropën Qendrore

KAPITALI Avantazhet e investuar në Evropën Qendrore unë i territorit Like ... Austri, Kroacia, Romania, Serbia dhe Mali i Zi, Slovakia, Sllovenia, Ukrainë; ...

22) Mundësitë Për Arsimore Agjenti ose konsulent JASHTË VENDIT .

24) Summer Jobs

Punë verës janë në dispozicion të studentëve gjatë tre muajve të pushimeve të verës, në pjesë të ndryshme të Evropës, si Suedia dhe Mbretëria e Bashkuar.

25) akreditimi

Shumë kurse janë njohur globalisht (KUSH, UNESCO, KËSHILLI EVROPIAN, etj)

Së fundi ju mund të merrni parmite banor pas studimit tuaj në Ukrainë. Ju mund të bazuar në mënyrë të përhershme në Ukrainë. Qendra Pranimi ukrainisht ndihmon nxënësit me atë nëse ata kanë dëshirë.

pranim 2018-2019 është e hapur në Ukrainë

Të gjithë studentët e huaj janë të mirëpritur për të studiuar në Ukrainë. Ju mund të aplikoni me Qendrën Pranimi Ukrainës.

Zyra Pranimi në Ukrainë

Email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Adresë: nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukrainë. APLIKO TANI
aplikoni online Center Global Pranimi Kontaktet dhe Mbështetje