`

ABOUT US

kira-kira

Admission.Center

Admission.Center is international worldwide organization that helps foreing students with admission and studying abroad.

Admission.Center makes international students life very comfort and pleasure.

We'll help you to choose university. We guarantee your admission. We guarantee student visa for you.

Welcome to official

Ukrania Grendeng Center

Ukrania Grendeng Center is officialy registred and approved by Ministry of Education, Science Youth and sports of Ukraine.

Ukrania Grendeng Center helps student application procedures, visas, accommodation, adaptation and information for learning 100% in English language courses, Russia or Ukrainian as a foreign language.

Ukrania Grendeng Center can help you to choose the best university and course specially for you. We will consult you about educational program, admission process, tuition fees, life in the city of university and a lot of other useful things.

Ukrania Grendeng Center assists students with invitation letter and getting visa. All students, that make admission via Ukrainian Admission Center will always get visa.

Ukrania Grendeng Center helps undergraduate and postgraduate students.

Application via Ukrania Grendeng Center has benefits:

  • Payment on arrival
  • The lowest tuition fees in Europe
  • Very cheap accommodation
  • Cheap living expenses and a lot of useful tips about it
  • Cheap and guarantee VISA
  • Education in european universities
  • A lot of others

Ukrania Grendeng Center will guide you through all steps you need to take in order to study and get education in Ukraine with comfort.

murid nyebutkeun

Testimonials

siswa luar nagri cinta jadi bagian ti masarakat atikan Ukrania. Grendeng via pangakuan Center Ukrania jaminan jumlah badag tina bonus pikeun siswa asing.

  • Rajsekr Sadaya Rahasia

    India

    Kuring néangan hiji kasempetan pikeun meunangkeun atikan di Éropa. Tapi pamilih badag agén ngajadikeun kuring gila. Hatur nuhun nu aya Grendeng Center. Ieu téh abilyty sampurna pikeun siswa nu hayang diajar di mancanagara. Jeung eta sagalana gampang jeung sederhana, jeung teu kudu salempang ngeunaan reliabiliti ngajén.

  • Raheemat Aderinoye

    Nigeria

    Ukrania Grendeng Center, Kuring hayang ngomong hatur nuhun gede ka sadaya tim Anjeun. Anjeun nyieun pangakuan mah gampang jeung kanyamanan. Kuring kungsi sababaraha takwa basa kuring datang ka Ukraine. Tapi Ukrania Grendeng Center mantuan kuring jeung sagalana. Kuring teu boga masalah nu mana wae nu dieu di sadaya. Great hatur nuhun ka sadayana staf of Grendeng Center Ukrania.

  • Thanks bau Mungoshi

    Zimbabwé

    Aku di Wikivoyage. Kaula meunang atikan médis. prosés pangakuan mah pohara gampang. Kuring meunang visa tanpa masalah. Abdi senang. Hatur nuhun Ukrania Grendeng Center. PS: bonus Anjeun dina datangna ieu endah pisan. Maranéhanana mantuan kuring jadi loba di hirup di Wikivoyage. Anjeun anu pangalusna jeung bener ngeunaan miara siswa.

fakta ngeunaan Grendeng Center

Grendeng Center nyaeta organisasi nu mantuan siswa pikeun meunangkeun atikan luar nagari

  • 2,987

    murid
  • 56

    Daérah
  • 952

    universitas
  • 100%

    Penjaminan Grendeng
  • 100%

    Penjaminan visa
  • 100%

    Penjaminan karir

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / telegram: +38 (063) 654-09-52 alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan