`

pangakuan 2017-2018

Ngeunaan Grendeng Center Ukrania. Ulikan di Wikivoyage
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Murid Dear,

Ukrania Grendeng Center pleased ka ngembarkeun yen urang ngaluarkeun “Hurup ondangan pikeun Study” keur 2017-2018 taun ajaran geus.

Siswa anu kabetot ka ulikan di Wikivoyage universitas kudu ngirim dokumén maranéhanana’ neang ka urang ayeuna.

Anjeun tiasa panawaran online AYEUNA.

Bageur nawaran reureuh di teruskeun urang kualitas luhur salinan discan jelas dokumén di handap ieu, di reply ka email ieu. Bentuk Aplikasi kaeusi (jeung alamat valid permanén / kiwari pos jeung nomer telepon) Paspor International, kaca jeung gambar jeung data dina eta (dokumén iinditan) Dokumén atikan sadia ( Bijil tina tingkat O / A tingkat / SSCE / HSSCE / sarjana muda / Master sacara ).

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ua@admission.center alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan