`

prosedur Grendeng

  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

LENGKAH 1

Dina raraga pikeun meunangkeun pangakuan pikeun diajar di Ukraina Anjeun kudu panawaran pikeun Letter uleman. Anjeun tiasa panawaran online atawa ngundeur tur eusian bentuk jeung di antarana wincikan di handap ieu:

• Nami lengkep
• tangtu nu dipikahoyong
• dipikahoyong universitas-We'll bantuan anjeun milih universitas nu paling merenah pikeun anjeun.
• Kabangsaan
• Tanggal lahir
• Paspor No
• Alamat Tetep
• kontak Telephone no
• Alamat email
• A kualitas discan salinan luhur paspor Anjeun
• dokumén atikan sadia ( Bijil tina tingkat O / A tingkat / SSCE / HSSCE / sarjana muda / Master sacara )

LENGKAH 2

Sanggeus reviewing aplikasi Anjeun, a mahasiswa bakal diperlukeun pikeun mayar pikeun parangko uleman nu. Sadaya pangmayaran séjén bisa mayar dina datangna.

aksara Uleman bakal dikirim mastikeun kana pamayaran.
CATETAN: Free invitations impossible in Ukriane.

LENGKAH 3

Kana narima an surat ondangan, mahasiswa iyeu Kadutaan Ukraina nya / nagara nya dina raraga
panawaran pikeun visa mahasiswa.
Catetan: Kalolobaan kadutaan Ukrania biasana narima aplikasi visa mahasiswa jeung visas masalah mahasiswa sakuliah
taun. Di sababaraha nagara Kadutaan nu dimimitian narima aplikasi visa jeung isu visas antara 15 Juli
jeung 15 November. Ekstensi dina kasus ieu dijieun pikeun tangtu preparatory nepi ka November atawa
Desember.

Dokumén di handap ieu kudu nyerah ka Kadutaan Ukrania salaku bagian tina prosés aplikasi visa:

• A bentuk aplikasi visa kaeusi
• paspor International valid keur sataun atawa leuwih
• Original surat ondangan ti kuliah nu
• Akte Lahir - Ditarjamahkeun kana Ukrania.
• Catetan: panarjamahan ieu dipigawé di Kadutaan Ukrania dina biaya leutik (biasana antara $60-$85).
• Original Sakola Sértipikat - Ditarjamahkeun kana Ukrania.
• Médis bijil-dikaluarkeun dina sabulan aplikasi visa sarta ditarjamahkeun kana Ukrania. ieu kudu
jadi dokumén disatujuan ku mentri kasehatan di nagara Anjeun.
sertipikat négatif • HIV-AIDS- Dikaluarkeun dina sabulan aplikasi visa jeung ditarjamahkeun kana Ukrania.
Ieu oge kudu jadi dokumén disatujuan ku mentri kasehatan di nagara Anjeun.
• asuransi-Keur kaséhatan Sataun sababaraha nagara nu asuransi diperlukeun ngan pikeun periode iinditan.

• A pernyataan bank ti sponsor pikeun ngabuktikeun pangabisa finansial maranéhanana tega expenses siswa di Ukraina.
Lamun sponsor teu siswa atawa indung maranéhanana, surat sponsor anu bade jadi diperlukeun.
• 12 gambar ukuran paspor (3 * 4 cm)
• Hiji mulang tiket hawa kabuka valid keur sataun
Sanggeus meunang visa e-mail urang salinan discan tina dokumén dina daptar di luhur.
NB: Mastikeun Anjeun gaduh sakabeh dokumen nu diperlukeun saméméh ninggalkeun nagara Anjeun. Entry kana Ukraina bakal ditolak lamun
Anjeun keur leungit hiji dokumén penting.
We’ll assist you with the airport pickup and transfers from the international airports in Ukraine. Anjeun kudu nginpokeun urang saméméh atawa sanggeus booking tiket nu jadi urang bisa ngatur pikeun Alas nu,ku kituna bageur nawaran reureuh di surélék tiket Anjeun nyalin saminggu saméméh datangna Anjeun

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / telegram: +38 (063) 654-09-52 alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan