`

prosés Grendeng

Ngeunaan Grendeng Center Ukrania. Ulikan di Wikivoyage
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

LENGKAH 1: Kumaha carana bisa nepi ondangan surat

Pikeun meunangkeun hiji surat ondangan ti mana wae University Ukraina urang merlukeun dokumén di handap ieu:

  • Copy of International passport
  • Copy of High School Certificate
  • Copy of Bachelor Degree (lamun mahasiswa anu ngalamar gelar Master sacara)
  • Invitation charges 350 US$
  • biaya kurir 100 US$

Anjeun bisa ngirim urang dokumén ku email atawa via Panawaran bentuk online.
Anjeun bisa mindahkeun pamayaran ka urang ku Transfer Bank, Western Union or by MoneyGram.
Sanggeus narima dokumén jeung pamayaran. Urang bakal ngirim Anjeun surat ondangan, surat pangakuan jeung visa pangrojong hurup ku kurir.

LENGKAH 2: pisa

Sanggeus meunang surat ondangan ti Ukrania Grendeng Center students should contact the Kedubes Ukrania pangdeukeutna atawa konsulat.
Murid bisa ngontak kantor wawakil lokal urang oge kanggo inpo visa sarta maranéhanana baris mantuan siswa pikeun visa maranéhanana. Student ngusulkeun panawaran ka Kedubes Ukrania jeung dokumén di handap ieu:

  • Original Invitation letter
  • Original international passport (valid keur sataun)
  • Higher Secondary School certificate (ditarjamahkeun kana basa Ukrania)
  • lahir bijil (ditarjamahkeun kana basa Ukrania)
  • Bijil Médis mintonkeun henteuna Aids / HIV (ditarjamahkeun kana basa Ukrania) • bijil Médis mintonkeun jasmani fisik jeung mental (ditarjamahkeun kana basa Ukrania)
  • 8 ukuran paspor Photos

LENGKAH 3:kasumpingan

Sanggeus meunang visa ti Kedutaan Ukrania atawa konsulat, siswa kudu nginpokeun us about / wincikan hiber nya-Na jeung tanggal jeung datangna waktu. Salah sahiji wakil urang bakal narima murid di bandara. Dina hal murid moal nginpokeun us about /-Na datangna nya, manéhna / manéhna bakal ngadéportasi deui ka tanah air.

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ua@admission.center alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan