`

prosés pangakuan

Ngeunaan Grendeng Center Ukrania. Ulikan di Wikivoyage
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

LENGKAH 1: Kumaha carana bisa nepi ondangan surat

Pikeun meunangkeun Surat uleman ti sagala Universitas Ukraina urang merlukeun dokumén di handap:

  • Copy of International passport
  • Copy of High School Certificate
  • Copy of Bachelor Degree (lamun murid anu ngalamar gelar Master urang)
  • Invitation charges 350 US$
  • Courier Charges 100 US$

Anjeun bisa ngirim urang dokumén ku email atanapi via Larapkeun formulir online.
Anjeun tiasa nransfer mayar ka kami ku Transfer Bank, Western Union or by MoneyGram.
Sanggeus narima dokumén sarta pembayaran. Urang wajib ngirimkeun Anjeun hurup uleman, huruf pangakuan sarta visa rojongan hurup ku kurir.

LENGKAH 2: pisa

Sanggeus meunang surat ondangan ti Ukrania Grendeng Center students should contact the Kedubes Ukraina pangcaketna atanapi konsulat.
Murid bisa ngahubungan kantor wawakil lokal urang ogé pikeun émbaran visa sarta maranéhanana baris mantuan siswa pikeun visa maranéhna. Murid kedah dilarapkeun ka Kedubes Ukraina jeung dokumén di handap:

  • Original Invitation letter
  • Original international passport (valid pikeun sataun)
  • Higher Secondary School certificate (ditarjamahkeun kana basa Ukrania)
  • kalahiran bijil (ditarjamahkeun kana basa Ukrania)
  • Bijil médis némbongkeun henteuna Aids / HIV (ditarjamahkeun kana basa Ukrania) • bijil Médis némbongkeun kabugaran fisik jeung méntal (ditarjamahkeun kana basa Ukrania)
  • 8 Ukuran paspor Poto

LENGKAH 3:kasumpingan

Sanggeus meunang visa ti Kedutaan Ukraina atanapi konsulat, siswa kudu ngawartosan urang tentang / rinci hiber nya-Na jeung titimangsa jeung datangna waktu. Salah sahiji wakil urang wajib nampi murid nu di bandara. Bisi murid moal ngawartosan urang tentang / na datangna nya, anjeunna / manehna bakal ngadéportasi balik ka tanah air.

pangakuan 2018-2019 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
larapkeun online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan