`

Grendeng promo

Bonus pikeun siswa asing di Wikivoyage. Grendeng Ukrania Center brosur
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

calon siswa Dear,
Ukrania Grendeng Center ngabagéakeun anjeun di website resmi urang.
Upami Anjeun keur néangan kualitasna alus sarta atikan murah di Éropa, ti urang nasihat Anjeun milih Ukraina.
Di handap ieu sababaraha kaunggulan:

  • Grendeng online via Grendeng Center Ukrania.
  • No ILETS jeung TOEFL diperlukeun.
  • 100% visa pikeun siswa
  • waragad low, no lawang
  • Média pangajaran basa Inggris Medium
  • Ukraina mangrupakeun nagara panggedena 2nd di Éropa.
  • ngan 10 siswa per kelas. perhatian individu.
  • Tés Kelas poean & 100% hadir diperlukeun.
  • gelar ditawarkeun: MD (Sarua jadi Mbbs India).
  • kasempetan pangalusna pikeun paparan klinis di rumah sakit ngajalankeun universitas
  • Kabuktian kualitas luhur atikan jeung standar akademik alus teuing
  • standar hirup Éropa can béaya rendah atikan, hirup jeung iinditan
  • rupa-rupa kemungkinan & paparan lega ka prakték klinis di rumah sakit multiprofile kacida dilengkepan

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ua@admission.center alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan