`

Syarat Grendeng

About Ukrainian Admission Center. Ulikan di Wikivoyage
  • 00

    days

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Validitas Paspor teu kudu kurang ti keur 1 taun Dokumén atikan (O level/ SSCE/ HSSC, Jajaka atawa Master Gelar upami sadia). Bentuk Aplikasi kaeusi dina huruf kapital (klik di dieu pikeun ngundeur Bentuk Aplikasi ), tapi leuwih gampang panawaran online (bentuk aplikasi teu diperlukeun dina kasus ieu)

Nu E-mail jeung neang dokumén disebutkeun di luhur kudu ngandung informasi di handap ieu masing-masing

  • nami, ngaran tengah jeung Kabangsaan surname
  • Kaping & tempat kalahiran
  • awewe atawa lalaki
  • jumlah paspor
  • validitas paspor (tanggal panerbitan & tamat)
  • Alamat Tetep
  • alamat samentara / alamat Wayah (lamun béda ti alamat permanén)

Jadwal Grendeng

Paguron luhur Ukrania mimiti ngaluarkeun "Uleman Letter" ti Maret / April unggal taun.

Urang narima Aplikasi pikeun Study di Paguron luhur Ukrania sadaya taun. Urang ngamankeun "Uleman Sastra" pikeun siswa anu nerapkeun ngaliwatan tadi urang jeung ngaluarkeun maranéhanana "Uleman Sastra" ti dipilih / Paguron luhur disarankeun mungguh. Nu Paguron luhur tetep ngaluarkeun nu "Uleman Sastra" aksara ti Maret / April ka November (lolobana ngalegaan nepi ka Désémber). Sanggeus Maret / April, waktu nu diperlukeun ngeunaan 3 poé gawe ngaluarkeun hiji "Uleman pikeun diajar" surat ti dipilih / disarankeun University.

* Fast service kurir "TNT", "DHL", "FedEx" atawa suweng nganterkeun "Uleman pikeun diajar" Letter dina 4 to 5 poé gawé. Biaya service kurir téh 100 $ US.

Kelas mimitian ti 1st September. siswa luar nagri nu diidinan gabung Inggris Medium Programmes maranéhanana nepi ka 15 Nopémber. Murid anjog sanggeus 15 Nopémber bisa ngamiluankeun Programme Preparatory ngan. klik di dieu keur wincikan nu leuwih lengkep ihwal Program Preparatory.

* Sadaya iuran nu mayar dina datangna di Wikivoyage iwal biaya "Letter Uleman" 300 $ US & biaya kurir "TNT", "DHL", FedEx atawa suweng 100 $ US i.e. total 400 $ US . jumlah ieu mayar ka urang ngaliwatan Western Union atawa Money gram atawa Transfer Bank. Pikeun Master / PhD Level “surat ondangan” waragad 400 $ AS jeung biaya kurir brining total ka 500 $ US bisa mayar upfront.

Siswa kudu sok nyadiakeun alamat pos valid maranéhanana & nomer kontak dina bentuk aplikasi.

Kana Narima surat Uleman

murid kudu kontak Ukraine kadutaan nya / nagara nya dina raraga nerapkeun pikeun visa mahasiswa. Ukraine Kadutaan dimimitian narima Student Visa Aplikasi jeung masalah Student Visa ti May / Juni jeung tetep ngaluarkeun nepi ka 15 November. Di sababaraha nagara Ukraina Kadutaan dimimitian gawé bareng Aplikasi Student Visa jeung masalah Student Visa ku 15 Agustus ka 15 November (biasana eta ngalegaan nepi ka Désémber / Januari). dokumén di handap ieu kudu nyerah dina Ukraina Kedubes pikeun ménta hiji Visa Student,

Dokumén diperlukeun dina Datangna:

Disarankeun Bandara International di Wikivoyage : Kyiv (bandara Boryspol), Dnepropetrovsk, Odessa jeung Kharkiv.

murid kudu yakin bringing sadaya pangmayaran jeung Dokumén disebutkeun di handap disebutkeun Ukraina Imigrasi Otoritas bisa nolak manéhna / Entry nya jeung nundung deui /-Na nagara nya murid kudu mawa fee SPP full, fee akomodasi jeung ongkos séjén (Cash atawa Cheques Travel) disebutkeun dina Kursus-kursus & Waragad keur dipilih program / universitas. mahasiswa ieu questioned ku bandara otoritas Imigrasi ngeunaan fee SPP jeung ongkos séjén. murid kudu mawa sababaraha duit tambahan pikeun ngajaga pribadi up. Mangga nganjang Living Cost kanggo inpo nu leuwih.

  • Internationall Paspor / iinditan dokumén jeung Ukraina Visa dina eta (valid -not kurang ti sataun)
  • Letter Uleman asli Universitas
  • Birth Certificate , Ditarjamahkeun kana basa Ukrania jeung legalized ku notaris Public atawa Ukraina Kedubes. (mahasiswa nu matuh mawa dokumén ditarjamahkeun ka Ukraine lamun Ukraina Kedubes diperlukeun tarjamahan dina waktu ngaluarkeun Visa)
  • Original School Certificates ( O level/ SSCE/ HSSC, Jajaka atawa Master Gelar upami sadia ) ditarjamahkeun kana basa Ukrania jeung legalized ku notaris Public atawa Kedubes Ukrania (mahasiswa nu matuh mawa dokumén ditarjamahkeun ka Ukraine lamun Ukraina Kedubes diperlukeun tarjamahan dina waktu ngaluarkeun Visa)
  • General Health- Bijil Médis dikaluarkeun sahenteuna dua bulan saméméh lawang ka Ukraine ditarjamahkeun kana basa Ukrania jeung legalized ku notaris Public atawa Kedubes Ukrania. (mahasiswa nu matuh mawa dokumén ditarjamahkeun ka Ukraine lamun Ukraina Kedubes diperlukeun tarjamahan dina waktu ngaluarkeun Visa)
  • HIV- AIDS bijil négatif dikaluarkeun sahenteuna dua bulan saméméh lawang ditarjamahkeun kana Basa Ukraina jeung Legalized ku Kedutaan Public atawa Ukrania notaris. (mahasiswa nu matuh mawa dokumén ditarjamahkeun ka Ukraine lamun Ukraina Kedubes diperlukeun tarjamahan dina waktu ngaluarkeun Visa)
  • Health Insurance covering one year/ for some countries only for Traveling period
  • Sponsorship Letter from the Parents/Person who is going to bear the expenses for student during stay/ studying in Ukraine . (It is not a condition for all Nationalities)
  • Bank Statement to prove financial ability. (It is not a condition for all Nationalities)
  • 12 foto ukuran paspor (3 * 4 cm )
  • Air tiket valid keur sataun, kudu Pikeun jeung fro
  • kartu Migrasi kudu dieusi dina ku mahasiswa dina datangna ka Ukraine sarta diteundeun disimpen salila tetep di Wikivoyage.
  • murid kudu ngahasilkeun ka otoritas Imigrasi lamun balik imah atawa iinditan kaluar ti nagara.

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / telegram: +38 (063) 654-09-52 alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraine. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan