`

Kasan Airport

Airport pickup service Ukrainian Admission Center
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Ukrainian Admission Center always receive all foreign students at the airports of Ukraine urang bakal nyieun susunan transportasi ti bandara ka University. Ieu téh sasaena buku sadaya penerbangan ka sagancang-gancangna sabab awal taun ajaran waktu riweuh ngarambat di Wikivoyage.

Ieu téh wajib keur unggal murid pikeun nginpokeun us about /-Na wincikan hiber nya sabab lamun Ukrainian Admission Center representative will not be at the airport narima murid, mahasiswa bakal ngadéportasi deui ka tanah air.

Siswa anu meunang visa Ukraina maranéhanana geus inform Ukrainian Admission Center about their arrival details, jadina Ukrania Grendeng Center representative can receive the students at the airport.

Mangga ngirim urang salinan scan tina dipesen tiket.

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ua@admission.center alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan