`

larapkeun online

Ngeunaan Grendeng Center Ukrania. Ulikan di Wikivoyage
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Anjeun teu kudu lulus TOEFL, diuk, JAMB, IELTS, NABTEB, jsb lamun dilarapkeun ka universitas via resmi Ukrania Grendeng Center urang.
Upami Anjeun gaduh nu mana wae nu masalah jeung bentuk aplikasi Anjeun bisa sok kontak urang via email: ukraine@admission.center

Mangga eusian bentuk dina Inggris ngan.

 

 

informasi ngalamar

Inpo ieu diperlukeun ku paguron luhur pikeun pangakuan jeung visa pangrojong

informasi kursus

Ngabejaan urang ngeunaan kahayang anjeun

Tangtu Preparatory ukur pikeun maranéhanana siswa, anu rék diajar di sedeng Rusia. Taya preparatory diperlukeun pikeun Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah english.

Mun anjeun teu nyaho ngan ninggalkeun lapangan ieu kosong. Ieu gé nyarankeun Anjeun pilihan pangalusna.

dokumén

Mangga ngirim dokumén required pikeun response panggancangna jeung prosés pangakuan gampang

Ngotéktak...

Ukuran maksimum 10MB

Ngotéktak...

Ukuran maksimum 10MB

Ngotéktak...

Boga dokumén tambahan? Kirimkeun eta teuing

Ngotéktak...

Boga dokumén tambahan? Kirimkeun eta teuing

Inpormasi Tambahan
Punten antosan...

Upami Anjeun gaduh nu mana wae nu masalah jeung bentuk aplikasi Anjeun bisa sok kontak urang via email: ukraine@admission.center
Ulah poho nuturkeun urang di Facebook, Twitter jeung Google pikeun meunangkeun bonus bébas endah pisan.

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

email: ua@admission.center alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
larapkeun online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan