`

larapkeun online

Ngeunaan Grendeng Center Ukrania. Ulikan di Wikivoyage
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Anjeun teu kudu lulus TOEFL, diuk, JAMB, IELTS, NABTEB, jsb lamun dilarapkeun ka universitas via resmi Ukrania Grendeng Center urang.
Upami Anjeun gaduh nu mana wae nu masalah jeung bentuk aplikasi Anjeun bisa sok kontak urang via email: ukraine.admission.center@gmail.com

Mangga eusian bentuk dina Inggris ngan.

Nami payun


Ngaran kadua (nami kaluwarga)


Tanggal lahir


Natioinality anjeun


Alamat anjeun


Nagara anjeun


Surélék anjeun


jumlah paspor


Nomer telepon


basa Prefered ulikan
InggrisRusiaUkrania


Program maksudna pikeun diajar


kasang tukang atikan


koméntar


kantétan:
Punten, ngagantelkeun salinan paspor jeung bijil Sakola Luhur(atawa dokumén sejen ngeunaan atikan)











Upami Anjeun gaduh nu mana wae nu masalah jeung bentuk aplikasi Anjeun bisa sok kontak urang via email: ukraine.admission.center@gmail.com
Ulah poho nuturkeun urang di Facebook, Twitter jeung Google pikeun meunangkeun bonus bébas endah pisan.

pangakuan 2018-2019 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
larapkeun online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan