`

Kalautan Téknik sarjana muda

Study Biomedical Engineering in Ukraine
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Jajaka Gelar Lilana: 4 taun
Masters Gelar Lilana: 2 taun
Média pangajaran: Inggris
fee SPP ngarecah pikeun 1 taun st.

 

waragad SPPBisa mayar dina datangna di Wikivoyage
3700$
fee SPP 2800$
bantuan 700$
asuransi imigrasi 100$
asuransi Kaséhatan 100$
waragad UACBisa mayar dina datangna di Wikivoyage
1000$
waragad UAC 800$
Alas bandara 100$
Transfer ka universitas 100$

Total harga taun kahiji 5300$

Kadua jeung taun lain 2900$

Click here to apply now to study Biomedical Engineering in Ukraine

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ua@admission.center alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan