`

Bonus ti Grendeng Center Ukrania

Bonus pikeun siswa asing di Wikivoyage. Grendeng Ukrania Center brosur
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Maké sevices of Grendeng Ukrania Center resmi ngabogaan loba mangpaat.

Nu bonus utama anu:

  • organisasi Ukrania resmi
  • Cara safest ka pangakuan online
  • dijamin pangakuan
  • visa dijamin
  • no overpayment
  • Sadaya prosés aplikasi anu jelas jeung siswa bisa lagu prosés pangakuan maranéhanana.
  • Ukrania Grendeng Center mangrupa bagian Center Grendeng internasional.

Nu ieu bagian resmi. Jeung dieu bonus endah pisan pikeun siswa nu nuturkeun urang di Facebook, Twitter jeung Google+.

  • Free bandara Alas*
  • Free transfer ka universitas*
  • tour kota Free*
  • Brosur jeung loba tips dipake keur mahasiswa asing di Wikivoyage jeung kota ulikan maranéhanana husus ti Ukrania Grendeng Center*
  • nomer telepon sélulér Ukranian

*samentara sadia
 

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / telegram: +38 (063) 654-09-52 alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraine. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan