`

bisnis & kursus Management

Economics courses in Ukrainian universities
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

International Kauanganan

waktu: 4 taun

Média pangajaran : English

fee SPP ngarecah pikeun 1 taun st.

fee SPP 1750$US
* waragad surat ondangan 250$US
* Biaya Service kurir 50$US
Visa Rojongan / Konfirmasi
(dikirim ka Ukraine kadutaan di lokasi siswa ngaliwatan Departemen Luar Negri. Urang méré salinan ka mahasiswa ogé.)
50$US
waragad asuransi Kaséhatan 50$US
waragad asuransi imigrasi 50$US
fee asrama (meureun rupa-rupa pikeun universitas beda, kudu reconfirm) 600$US per warsih akademik
Grendeng jeung Pendaftaran fee 50$US
Biaya Consultancy tina sungut urang 500$US
Airport nyokot 100$US
Angkutan ka sakola 50$US
Total paket 3500$US

fee SPP ti 2nd ka taun final jeung akomodasi 2500$US per taun


ambÃ

waktu 2 taun

Média pangajaran: English

fee SPP ngarecah pikeun 1 taun st.

fee SPP 2500$US
* waragad surat ondangan 250$US
* Biaya Service kurir 50$US
Visa Rojongan / Konfirmasi
(dikirim ka Ukraine kadutaan di lokasi siswa ngaliwatan Departemen Luar Negri. Urang méré salinan ka mahasiswa ogé. )
50$US
waragad asuransi Kaséhatan 50$US
waragad asuransi imigrasi 50$US
fee asrama (meureun rupa-rupa pikeun universitas beda, kudu reconfirm) 600$US per warsih akademik
Grendeng jeung Pendaftaran fee 50$US
Biaya Consultancy tina sungut urang 500$US
Airport nyokot 100$US
Angkutan ka sakola 50$US
Total paket 4250$US

 

fee SPP taun 2nd jeung akomodasi 3200$US

Ngalamar anu réngsé tingkat sarjana muda ti luar Ukraina, nu ditarima sanggeus prosedur wajib sertifikasi gelar maranéhanana ti Departemen Atikan Ukraina. prosedur lengkep nyokot teu leuwih ti 2 bulan. Salila ceritification prosedur calon nu learns tangtu latihan basa.


Akunting & Audits

waktu 4 taun

Média pangajaran : English

fee SPP ngarecah pikeun 1 taun st.

fee SPP 2000$US
* waragad surat ondangan 300$US
* Biaya Service kurir 100$US
Visa Rojongan / Konfirmasi
(dikirim ka Ukraine kadutaan di lokasi siswa ngaliwatan Departemen Luar Negri. Urang méré salinan ka mahasiswa ogé)
100$US
waragad asuransi Kaséhatan 100$US
waragad asuransi imigrasi 100$US
fee asrama (meureun rupa-rupa pikeun universitas beda, kudu reconfirm) 300$US per warsih akademik
Grendeng jeung Pendaftaran fee 100$US
Biaya Consultancy tina sungut urang 800$US
Airport nyokot 100$US
Angkutan ka sakola 100$US
Total paket 4000$US

fee SPP ti 2nd ka taun final jeung akomodasi 2300$US per taun


cybernetics ékonomi

waktu: 4 taun

Média pangajaran : English

fee SPP ngarecah pikeun 1 taun st.

fee SPP 2300$US
* waragad surat ondangan 250$US
* Biaya Service kurir 50$US
Visa Rojongan / Konfirmasi
(dikirim ka Ukraine kadutaan di lokasi siswa ngaliwatan Departemen Luar Negri. Urang méré salinan ka mahasiswa ogé.)
50$US
waragad asuransi Kaséhatan 50$US
waragad asuransi imigrasi 50$US
fee asrama (meureun rupa-rupa pikeun universitas beda, kudu reconfirm) 600$US per warsih akademik
Grendeng jeung Pendaftaran fee 50$US
Biaya Consultancy tina sungut urang 500$US
Airport nyokot 100$US
Angkutan ka sakola 50$US
Total paket 4350$US

fee SPP ti 2nd ka taun final jeung akomodasi 2900$US per taun

Universitas cagar hak pikeun ngarobah fee SPP tanpa béwara ka pausahaan perantara, nu bakal sok kontak kantor urang keur fee SPP kiwari.


Administrasi Bisnis

Int'l Ékonomi / Int'l Business / Management Business / Ékonomi jeung Management / Perbankan sarta Kauangan / Kauanganan jeung Kredit / Administrasi Bisnis / Marketing / Akunting & Inok / Management of Organisasi / Hotel jeung Management Pariwisata.

Jajaka Gelar Lilana: 4 taun

Masters Gelar Lilana: 2 taun (fee SPP 3000USD / taun, jeung expenses rupa-rupa pikeun YR 1st ngan jeung akomodasi: 700USD)

Média pangajaran: English

fee SPP ngarecah pikeun 1 taun st.

fee SPP 2500$US
* waragad surat ondangan 250$US
* Biaya Service kurir 50$US
Visa Rojongan / Konfirmasi
(dikirim ka Ukraine kadutaan di lokasi siswa ngaliwatan Departemen Luar Negri. Urang méré salinan ka mahasiswa ogé.)
100$US
waragad asuransi Kaséhatan 100$US
waragad asuransi imigrasi 100$US
fee asrama (meureun rupa-rupa pikeun universitas beda, kudu reconfirm) 700$US per warsih akademik
Grendeng jeung Pendaftaran fee 100$US
Biaya Consultancy tina sungut urang 700$US
Airport nyokot 100$US
Angkutan ka sakola 100$US
Total paket 4800$US

fee SPP ti 2nd ka taun final jeung akomodasi 2500$US per taun


hotel & Management pariwisata

Jajaka Gelar Lilana: 4 taun

Masters Gelar Lilana: 2 taun(fee SPP 2000USD / taun, jeung expenses rupa-rupa pikeun YR 1st ngan jeung akomodasi: 750USD)

Média pangajaran : English

fee SPP ngarecah pikeun 1 taun st.

fee SPP 1750$US
* waragad surat ondangan 250$US
* Biaya Service kurir 50$US
Visa Rojongan / Konfirmasi
(dikirim ka Ukraine kadutaan di lokasi siswa ngaliwatan Departemen Luar Negri. Urang méré salinan ka mahasiswa ogé.)
500$US
waragad asuransi Kaséhatan 50$US
waragad asuransi imigrasi 50$US
fee asrama (meureun rupa-rupa pikeun universitas beda, kudu reconfirm) 600$US per warsih akademik
Grendeng jeung Pendaftaran fee 50$US
Biaya Consultancy tina sungut urang 500$US
Airport nyokot 100$US
Angkutan ka sakola 50$US
Total paket 4050$US

fee SPP ti 2nd ka taun final jeung akomodasi 2500$US per taun

Universitas cagar hak pikeun ngarobah fee SPP tanpa béwara ka pausahaan perantara, nu bakal sok kontak kantor urang keur fee SPP kiwari.


Ékonomi International

Int'l Ékonomi / Int'l Business / Management Business / Ékonomi jeung Management / Perbankan sarta Kauangan / Kauanganan jeung Kredit / Administrasi Bisnis / Marketing / Akunting & Inok / Management of Organisasi / Hotel jeung Management Pariwisata.

Jajaka Gelar Lilana: 4 taun

Masters Gelar Lilana: 2 taun(SPP fee 2600USD / taun, jeung expenses rupa-rupa pikeun YR 1st ngan jeung akomodasi: 750USD)

Média pangajaran : English

fee SPP ngarecah pikeun warsih 1st.

fee SPP 1750$US
* waragad surat ondangan 250$US
* Biaya Service kurir 50$US
Visa Rojongan waragad / Konfirmasi
(dikirim ka Ukraine kadutaan éléktronik di siswa’ lokasi ngaliwatan Departemen Luar Negri. Urang méré salinan nu Visa Rojongan / Konfirmasi ka siswa ogé.)
50$US
waragad asuransi Kaséhatan 50$US
asuransi imigrasi: 50$US
fee asrama(kamar karek direnovasi jeung oge kdu, dua jalma dina hiji kamar) 600$US per warsih akademik
Grendeng jeung Pendaftaran fee 50$US
Biaya Consultancy tina sungut urang 500$US
Airport nyokot 100$US
Angkutan ka sakola 50$US
Total paket 3500$US

fee SPP ti taun 2nd ka taun final 2500$US per taun kaasup akomodasi.

Universitas cagar hak pikeun ngarobah fee SPP tanpa béwara ka pausahaan perantara, nu bakal sok kontak kantor urang keur fee SPP kiwari.

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

email: ua@admission.center alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
larapkeun online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan