`

Taros Kami

Ukrania Grendeng Center

Taros Kami

  • Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraine
  • +38 (063) 654-09-52
  • +38 (063) 654-09-52
  • ukraine@admission.center
Tempo lokasi
sumputkeun LOCATION
Ukrania Grendeng Center

bentuk kontak

Urang sok bungah pikeun meunangkeun talatah ti anjeun


pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / telegram: +38 (063) 654-09-52 alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraine. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan